Δήμος Τρικκαίων

Φιλαρμονικές ευχές για το 2022

18 Φεβρουαρίου 2022

Στην κοπή της βασιλόπιτας για το 2022 προχώρησε την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων και ο Σύλλογος  Φίλων της Δ.Φ.Τ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης».
Ο Σύλλογος βράβευσε τα μέλη της Φιλαρμονικής που το 2021 εισήχθησαν με πανελλήνιες εξετάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας.
Τα μέλη της Φιλαρμονικής, οι γονείς τους, τα μέλη του Συλλόγου και φίλοι της Φιλαρμονικής άκουσαν τις ευχές για υγεία και περισσότερες νότες, από την αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Τρικκαίων Έφη Λεβέντη, τον αντιπρόεδρο του Μουσείου Τσιτσάνη Μιχάλης Λάππας, την προϊσταμένη του τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων Μαρίζα Τσιούτσια και την αρχιμουσικό της φιλαρμονικής Μαίρη Μητσοπούλου.
Στη μικρή λόγω πανδημίας γιορτή, δόθηκαν δύο δώρα: το πρώτο, μία δωροεπιταγή 30 ευρώ από τον Σύλλογο Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής για την αγορά μουσικών ειδών από κατάστημα μουσικών οργάνων και για το οποίος έγινε κλήρωση ανάμεσα στα μέλη της φιλαρμονικής. Το δεύτερο, το φλουρί της βασιλόπιτας, ένα τάμπλετ, προσφορά του Ivy Bar – restaurant.

Από το γραφείο Τύπου

ΦΩΤΟ Οδυσσέας Τράντος