Δήμος Τρικκαίων

Με "Φλόγα" από τον Δ. Τρικκαίων στον ΑΟ Πύργου

4 Σεπτεμβρίου 2017
Ένα αθλητικό κόσμημα στην περιφέρεια της πόλης των Τρικάλων εγκαινιάστηκε την Κυριακή με φιλανθρωπικό αγώνα.

Το δημοτικό γήπεδο στον Πύργο, όπου ο ΑΟ Πύργου έχει δημιουργήσει φυτώριο και μια αξιόμαχη ομάδα, εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ . Δημήτρη Παπαστεργίου. Αμέσως μετά, η ευγενική παρουσία στα Τρίκαλα, της ποδοσφαιρικής ομάδας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών συνοδεύτηκε από φιλικό αγώνα για τους σκοπούς του Συλλόγου «Φλόγα».
Ο Δήμος Τρικκαίων συνέβαλλε τα μέγιστα στη δημιουργία ενός όμορφου και σημαντικού γηπέδου για τον αθλητισμό στα Τρίκαλα. Τα χρήματα που δαπανήθηκαν, αφορούσαν σε όλο σχεδόν το φάσμα των αναγκών (χλοοτάπητας, αποδυτήρια, αποχετεύσεις, εγκαταστάσεις, φωτισμός κ.λπ.). Ο δε Δήμαρχος Τρικκαίων στον χαιρετισμό του υπενθύμισε τη σημασία που δόθηκε, με την επιμονή και το μεράκι των ανθρώπων της διοίκησης, στη δημιουργία ενός κοσμήματος για την περιοχή.

Ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας (η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδότησε την περίφραξη) αναφέρθηκε στη σημασία των έργων για τον αθλητισμό ενώ ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αιμίλιος Χρηστάκος αναφέρθηκε στη χρησιμότητα του γηπέδου. Ο προπονητής της ομάδας του ΕΣΗ, ο ηθοποιός κ. Γιάννης Βούρος τόνισε την αναγκαιότητα, κάθε προσπάθεια, ανεξαρτήτως μεγέθους, να γίνεται και να προωθείται, συνδέοντας τον φιλικό αγώνα για τη «Φλόγα» με το γήπεδο στην περιφέρεια της πόλης.
Στην τελετή και στον αγώνα παρέστη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων κ. Μιχάλης Λάππας, παρέστησαν πολλοί κάτοικοι του Πύργου, αλλά και νεολαία γενικότερα, για να φωτογραφηθούν με ηθοποιούς και παίκτες δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού.

Από το γραφείο Τύπου