Δήμος Τρικκαίων

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: Στο Δήμο Τρικκαίων άνοιξε το τριώδιο.... στα τέλη του Σεπτέμβρη

25 Σεπτεμβρίου 2017
Σπαταλήθηκαν και φέτος χιλιάδες ευρώ για την εβδομάδα κινητικότητας απο τη δημοτική αρχή.

Το μόνο κοινωνικό «αποτύπωμα» πέρα από τις τρίωρες δήθεν διακοπές κυκλοφορίας για τα «μάτια του κόσμου» και τις ιλουστρασιόν εκδόσεις προωθητικών εντύπων που γεμίζουν τις τσέπες των ίδιων και των ίδιων , απέμεινε η θλιβερή και γελοία ταυτόχρονα εικόνα του εθνικού «παλιάτσου» να περιφέρεται τραγουδώντας πάνω σε αγροτική πλατφόρμα στην οδό …..Βασίλη Τσιτσάνη , να περνά μπροστά από το άλλοτε θρυλικό «ουζερί Τσιτσάνη» , για να καταλήξει στην πραγματοποίηση συναυλίας στο πάρκο του Αη Γιώργη στο Ριζαριό, για την ένταξη της οποίας στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων της εβδομάδας κινητικότητας δεν συζήτησε και δεν αποφάσισε ποτέ, κανένα συλλογικό όργανο του Δήμου , ούτε η Ε.ΠΟΙ.ΖΩ. , ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κατά τα άλλα, αποδείχθηκε ότι διασκέδασε πολύ η παρέα του δημάρχου και των δημοτικών του συμβούλων. Το χάρηκαν με τη ψυχή τους …..

Αλλά να μην παραλείψουν όλοι αυτοί να παραστούν για την απαραίτητη επικοινωνιακή προώθηση της πολυσχιδούς πολιτιστικής τους ταυτότητας και στη συναυλία του «Συλλόγου Φίλων της Μουσικής Τρικάλων» το ερχόμενο Σάββατο, όπου οι διεθνούς φήμης καλλιτέχνες Eve-Marie Caravassilis στο βιολοντσέλο και Jean-BernarMarie στο πιάνο θα ερμηνεύσουν στο πνευματικό κέντρο «Θανάσης Τριγώνης», έργα των A.Dvorak, C.Debussy, D.Chostakovitch και F.Schubert.

Μετά τον Τόνυ Σφήνο , η μουσική τους αποθεραπεία κρίνεται απαραίτητη.

Τρίκαλα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»