Δήμος Τρικκαίων

H Κατερίνα Διδασκάλου και πάλι στα Τρίκαλα με την «Πόρνη από πάνω»

14 Σεπτεμβρίου 2020

 

Για τρίτη φορά η Κατερίνα Διδασκάλου παρουσιάζει στα Τρίκαλα τον εξαιρετικό θεατρικό μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη  «Η πόρνη από πάνω». Η ηθοποιός, με το έργο που συνεχίζεται για 9η χρονιά, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη, έρχεται ξανά στα Τρίκαλα για την παράσταση που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από κοινό και κριτικούς και είχε ενθουσιάσει τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές και τις δύο προηγούμενες φορές. Μάλιστα η μία εξ αυτών αφορούσε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής κατά της βίας των Γυναικών του Δήμου Τρικκαίων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

 

Το έργο

Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε….. ‘’

Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας. ‘Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 90 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη.

 

Συντελεστές

Κείμενο: Αντώνης Τσιπιανίτης

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης
Φωτισμοί: Ελένη Αναγνωστοπούλου
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μηνάς Μινατσής
Κοστούμια: Δημήτρης Ανδριανός
Μουσική επιμέλεια: Μιχάλης Ρουμπής, Ιωάννης-Ιόλαος Μανιάτης
Βοηθός σκηνοθέτη: Μιχάλης Ρουμπής
Επιμέλεια σκηνικού: Ματθαίος Δαμίγος

Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 15€
Φοιτητικό- Ανέργων-Προπώληση: 12€
Προπώληση VIVA.GR

Από το γραφείο Τύπου