Δήμος Τρικκαίων

H Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτoυ στο ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ» του Δήμου Τρικκαίων

7 Ιουνίου 2023

Όμορφες δράσεις για τους μικρούς μαθητές του ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων. Την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 οι αθλητές του Συλλόγου με υπεύθυνο τον προπονητή κ. Γιώργο Καράτζιο μετέβησαν στο ΚΔΑΠ ΣΤΑΘΜΟΣ (στεγάζεται στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων), όπου τους υποδέχτηκαν η υπεύθυνη κ. Βιβή Νικολάου , οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες.

Η πρώτη γνωριμία του ΚΔΑΠ ΣΤΑΘΜΟΣ με τα ποδήλατα και την παρουσίαση που έγινε από τα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου ήταν συναρπαστική. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με ποδηλατικές δράσεις, βιωματικά παιχνίδια και γενικότερα με την ποδηλατική αγωγή.

Ο προπονητής κ. Καράτζιος και οι αθλητές, προσιτοί στα παιδιά, κατάφεραν μέσα από ποδηλατικές δράσεις, βιωματικά παιχνίδια και δεξιότητες με τη χρήση ποδηλάτων να μαγέψουν τα παιδιά και να κατανοήσουν τη συνεισφορά του ποδηλάτου στο περιβάλλον και στη σωματική και ψυχική υγεία τους.

Οι μαθητές/τριες του ΚΔΑΠ ΣΤΑΘΜΟΣ κράτησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και οι αθλητές του Ποδηλατικού Συλλόγου δεσμεύτηκαν για περισσότερες δράσεις στη φύση και στον καθαρό αέρα.

Από το γραφείο Τύπου

ΣΗΜ.: Οι φωτό των παιδιών δημοσιεύονται με την άδεια των γονέων – κηδεμόνων

#trikala2030 #netzerocities #missioncities #climateneutrality