Δήμος Τρικκαίων

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δ ΚΑΠΗ Δήμου Τρικκαίων

3 Ιανουαρίου 2024

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε στο Δ παράρτημα ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων την Πέμπτη 21/12/2023.

Η Δ΄ τάξη του 27ου  Δημοτικού Σχολείου με την συνοδεία των δασκάλων μας είπε χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Απαγγέλθηκαν ποιήματα από μέλη του ΚΑΠΗ, ενώ το χορευτικό του ΚΑΠΗ τραγούδησε και χόρεψε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ο Άγιος Βασίλης πρόσφερε μικρά δώρα στα παιδιά, ενώ η παρουσία ξωτικών από τον Μύλο των Ξωτικών που μοίραζαν γλυκίσματα και η παρουσία πολλών μελών του ΚΑΠΗ, συνέθεσαν μια χαρούμενη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Τον κόσμο καλωσόρισε η κοινωνική λειτουργός κ. Παναγιώτα Σιώτα. Παραβρέθηκε η νέα αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δήμητρα Νάτσινα, η οποία ευχήθηκε σε όλους και σε όλες για τις γιορτινές ημέρες και το νέο έτος. Από την συντονιστική επιτροπή μίλησε η κ. Αρετή Νάκα, η οποία ευχαρίστησε το προσωπικό του «Βοήθεια στο σπίτι», το οποίο συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Τη χορευτική επιμέλεια την είχε ο χοροδιδάσκαλος κ. Θανάσης Παπαγεωργίου. Παραβρέθηκαν επίσης ο π.  Άνθιμος της ενορίας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και οι π. αντιδήμαρχοι κ. Σπανός και Δεληλίγκας.

Από το γραφείο Τύπου