Δήμος Τρικκαίων

Η ομάδα του FREE MOBILITY, επισκέφτηκε τους διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

10 Φεβρουαρίου 2016
Η ομάδα FREE MOBILITY του E.E.E.E.K. Τρικάλων, επισκέφτηκε τα γραφεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και μίλησε με τους Διευθυντές...

Η ομάδα FREE MOBILITY του E.E.E.E.K. Τρικάλων, επισκέφτηκε τα γραφεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και μίλησε με τους Διευθυντές κ. Μπουλούμπαση Χρήστο και κ. Κάκλα Βασιλική αντίστοιχα, για θέματα που αφορούν την προσβασιμότητα σε σχολεία της πόλης των Τρικάλων. Ζητήθηκε επίσης από τους Διευθυντές  να υπάρξει πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών, όσον αφορά στην ελεύθερη μετακίνηση.

Το FREE MOBILITY είναι δράση του ECOMOBILITY, που είναι Εκστρατεία ευαισθητοποίησης των εφήβων για την προσβασιμότητα στις πόλεις μας και την προώθηση του δικαιώματος της ελεύθερης μετακίνησης όλων των πολιτών. Στόχος είναι οι μαθητές να ερευνήσουν τα προβλήματα της περιοχής τους που δημιουργούνται από τις συνθήκες στην πόλη και τις συνήθειες μετακίνησης των πολιτών και να σκεφτούν λύσεις και προτάσεις. Η παρουσίαση της εργασίας των μαθητών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τρικάλων θα γίνει την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 12:00,  στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

Η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τρικάλων