Δήμος Τρικκαίων

Η πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

20 Δεκεμβρίου 2019

 

Η Α΄ Βάρδια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») του Τμήματος Φροντίδας Παιδικής Ηλικίας  της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων πραγματοποίησε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή την Παρασκευή 20/12/2019 στον χώρο του ΚΔΑΠ.

Στην εκδήλωση παρέστη η αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Μέριμνας, Εμπορίου & Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου. Επίσης παρέστησαν εκπρόσωποι συλλόγων ΑμεΑ των Τρικάλων: Εκ μέρους του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» η κ.Κων/νια Κύρμπα, εκ μέρους του Συλλόγου « ΑΡΩΓΗ» ο κ. Θεοφάνης Καραντσιούνης  και ο Πρόεδρος του Συλλόγου « ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» κ. Σωτήρης Τσιρογιάννης.

Η γιορτή περιελάμβανε μια Θεατρική παράσταση με θέμα: « Τα Χριστούγεννα που ο έρωτας σταμάτησε τον χρόνο». Μια γιορτινή ιστορία που δημιουργήθηκε με τη συμβολή των παιδιών, καθώς  με την φαντασία και την επινοητικότητα τους, έφτιαξαν «μια συνταγή», όπου η αγάπη , η τρυφερότητα της οικογένειας και της παρέας, μπορούν να ξορκίσουν τους φόβους μας. Στην ιστορία μας είναι ο φόβος για την λησμονιά. Τι γίνεται όταν κάποιος πρέπει να φύγει; Είναι έτοιμος; Κι αν δεν είναι τι σκαρφίζεται για να το αποφύγει; Οι αγαπημένοι του είναι δίπλα του για να του αποδείξουν ότι κανένας δεν ξεχνιέται, όταν συνεχίζει να ζει στην καρδιά μας , με την δύναμη των αναμνήσεων που έχουμε από αυτόν! Ήταν μια παράσταση που τα παιδιά έζησαν όμορφες, γιορτινές στιγμές. Ευχαριστούμε τον  σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» για τα δώρα που μοίρασε στα παιδιά!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Από το γραφείο Τύπου