Δήμος Τρικκαίων

«Η Τέχνη του Δρόμου» της ΕΡΤ3 στα Τρίκαλα 

11 Μαρτίου 2021

 

Στα Τρίκαλα, τη μικρή «Ευρώπη» στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, φτάνει αυτή τη βδομάδα ο street artist Same84 για το νέο επεισόδιο της εκπομπής της ΕΡΤ3 «Η Τέχνη του Δρόμου», αναφέρει σχετική ενημέρωση από την ΕΡΤ3.

Αυτήν την Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 18:00, ο Same84 θα ανακαλύψει από κοντά τα μυστικά της πατρίδας του μυθικού γιατρού της αρχαιότητας, Ασκληπιού, αναζητώντας ανθρώπους, αισθήσεις και τοπία που θα αποτελέσουν την έμπνευσή του για ένα ακόμη graffiti-δώρο στην ξεχωριστή, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη, πόλη των Τρικάλων.

Από το Μουσείο του Τσιτσάνη και τις ρεμπέτικες κομπανίες, έως τα δάση και τις χιονισμένες βουνοκορφές στο Περτούλι, από τα σοκάκια της πόλης των Τρικάλων, στα μονοπάτια του Ασκληπιού, εκεί όπου κατοικούν οι Καρκάντζαλοι. Γι’ ακόμα ένα επεισόδιο, το ξεχωριστό τηλεοπτικό καλλιτεχνικό οδοιπορικό μας αποκαλύπτει μια νέα γωνιά της ελληνικής περιφέρειας.

Οι σύγχρονες και οι αρχαίες ιστορίες θα χωρέσουν σ’ ένα τοίχο του Πνευματικού Κέντρου της πόλης και θα αποκαλυφθούν στο τέλος του επεισοδίου: το νέο mural του Same84, ένα ακόμα «διαμαντάκι» της «Τέχνης του Δρόμου» στην ΕΡΤ3.

Συντελεστές:

Παρουσίαση-καλλιτεχνική επιμέλεια: SAME84

Σενάριο: Γιώργος Τσόκανος & Διονυσία Λαμπαδαρίου

Ιδέα: Κατερίνα Παρρή

Οργάνωση-Διεύθυνση παραγωγής: Διονύσης Ζίζηλας

Αρχισυνταξία: Κατερίνα Νικολάου

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Εμμανουήλ Αρμουτάκης

Ηχοληψία: Αντώνης  Κουτελιάς

Σήμα αρχής-Graphics: Χρήστος Έλληνας

Photo credits: © 2021 Εμμανουήλ Αρμουτάκης