Δήμος Τρικκαίων

Ικανοποίηση Παπαστεργίου για τα εξαιρετικά νέα με τον Ε65

18 Ιανουαρίου 2021

Την ικανοποίησή για το ευρωπαϊκό «πράσινο φως» ως προς την κατασκευή του Ε65, εκφράζει ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου: «Με εξαιρετικά νέα για τον Δήμο Τρικκαίων ξεκινά το 2021. Μετά τη θετική γνώμη της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υλοποιείται ένας στόχος ετών για όλη τη δυτική Θεσσαλία, την κεντρική Ελλάδα, μεγάλο τμήμα της Μακεδονίας και της Ηπείρου.
Εκφράζω την ικανοποίησή μου, καθώς το πολύ σημαντικό αυτό έργο, συνδέει κομβικά την ΠΑΘΕ με την Εγνατία Οδό.
Ταυτοχρόνως, δίνει διέξοδο και προοπτική στον εμπορευματικό τομέα, στον τουρισμό, στη μετακίνηση ανθρώπων, στην επικοινωνία μεταξύ των κοινωνιών», επισημαίνει.
Και συνεχίζει ο κ. Παπαστεργίου: «Ο Δήμος Τρικκαίων, στο πλέον κεντρικό σημείο του αυτοκινητόδρομου Ε65, επεδίωκε την επέκταση των έργων και στο βόρειο τμήμα, καθώς ήδη ολοκληρώνονται τα έργα στο νότιο τμήμα.
Είμαι σίγουρος για τη συνεργασία των τοπικών κοινωνιών ως προς την υλοποίηση του σημαντικότατου αυτού έργου, που αποτελεί έναν σταθμό στην προσπάθεια ενίσχυσης των αναπτυξιακών προοπτικών του Δήμου Τρικκαίων και συνολικότερα της δυτικής Θεσσαλίας».

Από το γραφείο Τύπου