Δήμος Τρικκαίων

Ηλεκτρικά ποδήλατα από την e-trikala ως βραβεία σε διαγωνισμό ανακύκλωσης

29 Μαρτίου 2024

 

Με γνώμονα την ενίσχυση ηπιότερων μορφών μετακίνησης, η e-trikala χορήγησε τρία ηλεκτρικά ποδήλατα ως βραβείο διαγωνισμού σε μικρούς τρικαλινούς. Επρόκειτο για νικητές διαγωνισμού που υλοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2023, στη διάρκεια του 12ου Μύλου των Ξωτικών, από τον Δήμο Τρικκαίων, τον Μύλο και τη διοργανώτρια Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ).
Τότε, στις 20 Δεκεμβρίου, παρουσία του Δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά και του προέδρου της ΕΕΑΑ, κ. Μιχάλη Η. Οικονομάκη, διοργανώθηκε η δράση «Κάδος δεν είναι μόνος ένας». Με φόντο την παρέα του Μικρού Πρίγκηπα, μικροί επισκέπτες του Μύλου των Ξωτικών μετείχαν σε μια μεγάλη γιορτή ανακύκλωσης, με παιχνίδια, δράσεις, μουσική, δώρα. Ο διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε ανέδειξε νικητές, τον Αλέξανδρο Αναστασόπουλο, την Ηλιάνα Κεφάλα και τον Νίκο Νταή, που φοιτούν σε Δημοτικά Σχολεία των Τρικάλων.
Η παράδοση των ηλεκτρικών ποδηλάτων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 στο Δημαρχείο Τρικκαίων, από τον πρόεδρο της e-trikala ΑΕ Φόρη Ρόμπο, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά και τόνισε τη σημασία της ενίσχυσης δράσεων που ωφελούν το περιβάλλον.
Τα ποδήλατα παρέλαβαν οι γονείς των παιδιών.

Από το γραφείο Τύπου

#trikala2030 #netzerocities #missioncities #climateneutrality