Δήμος Τρικκαίων

Και φέτος εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ από τον Δήμο Τρικκαίων

6 Νοεμβρίου 2018
Για δεύτερη χρονιά μια ερασιτεχνική διοργάνωση για όλους

Για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων ενεργοποιεί τις δράσεις για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Για δεύτερη χρονιά διοργανώνει το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ 2018-19. Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης την περυσινή χρονιά, το δεύτερο αυτό πρωτάθλημα καταδεικνύει τη δυνατότητα ενίσχυσης των ερασιτεχνών, που μεταδίδουν την αγάπη τους για το συγκεκριμένο άθλημα. Ο Δήμος Τρικκαίων παίρνει την πρωτοβουλία να προωθήσει τον αθλητισμό για όλους, με τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Η προκήρυξη εκδόθηκε και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη διοργάνωση που αναμένεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο 2018. Οπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ακης Αναστασίου, «δίνουμε τη δυνατότητα» να γιορτάσουμε το μπάσκετ στη μεγάλη αυτή γιορτή, με όλους, για όλους.

Σύμφωνα με την προκήρυξη

ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ:
Δικαιούνται συμμετοχής όσοι έχουν συμπληρωμένο το 18ο έτος της ηλικίας, αυστηρά και μόνο με τους παρακάτω περιορισμούς:

1) Δεν είναι εν ενεργεία αθλητές στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης κατά την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019, εκτός και αν είναι άνω των 45 ετών (γεννηθέντες έως τις 31-12-1973)

2) Κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει ένα παίκτη έκτος του φορέα της.

3) Από την στιγμή που κατατίθενται στην επιτροπή έλεγχου οι αναγραφόμενοι       αθλούμενοι τις κάθε ομάδα δεν επιτρέπονται να γίνονται αλλαγές στο ρόστερ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εως τις 21/11/2018 με

  1. υπογεγραμμένη δήλωση του υπεύθυνου ή εκπροσώπου του φορέα ότι έλαβε γνώση του περιεχομένου της προκήρυξης και την οποία αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα.
  2. βεβαίωση ότι οι αναγραφόμενοι στην κατάσταση συμμετοχής- των αθλουμένων εργάζονται ή είναι μέλη στον φορέα για τον οποίο είναι υπεύθυνος ο υπογράφων.
  3. ορισμό ενός εκπροσώπου-υπεύθυνου του φορέα του και ενός αναπληρωματικού του, που ένας εξ αυτών θα παρίσταται στον αγώνα, ως υπεύθυνος – εκπρόσωπος της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εως τις 21/11/2018 με:

  1. Πλήρη στοιχεία και έτος γέννησης των αθλούμενων για κάθε ομάδα.
  2. Υπογραφή από τον υπεύθυνο ή εκπρόσωπο του φορέα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΕΛΤΙΩΝ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ

Εως την κλήρωση 22/11/2018 με

α) Μία φωτογραφία.

β) Φωτοτυπία (εμπρός και πίσω) της αστυνομικής ταυτότητας.

γ)Υπεύθυνη δήλωση (επικυρωμένη) του νόμου 105, που θα αναφέρει ότι ο αθλητής θα συμμετέχει με αποκλειστικά δική του ευθύνη στο εργασιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σε ότι αφορά τυχόν τραυματισμό του & κατά συνεπεία παραιτείται κάθε σχετικής αποζημιώσεις ,όπως επίσης & ότι γιατρός έχει επιβεβαιώσει ότι ο αθλητής μπορεί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

δ) Βεβαίωση ιατρού καρδιολόγου ότι έχει εξεταστεί για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

ΚΛΗΡΩΣΗ

Στις 22/11/2018

ΕΠΑΘΛΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ

Βραβεύονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες που θα συμμετάσχουν στους τελικούς αγώνες (FINAL-4) για την ανάδειξη του Πρωταθλητή με κύπελλο με μετάλλια.

Η επιτροπή μπορεί να ορίσει οποιαδήποτε άλλη βράβευση κρίνει σκόπιμη στη διάρκεια του

πρωταθλήματος (κύπελλο ήθους σε ομάδα για τη διάδοση του εργασιακού αθλητισμού,

κύπελλο ειδικής συμμετοχής, πρώτος σκόρερ κλπ.).

ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ

Στο Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο Τρικάλων (Κατσιμήδου) και Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ στο Ε.Α.Κ. Μπάρας

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2018

Από το γραφείο Τύπου