Δήμος Τρικκαίων

Και γήπεδο ποδοσφαίρου και διάδρομος περιπάτου στο ΔΑΚ Μπάρας!

23 Νοεμβρίου 2020

Ολοκληρωμένο δημοτικό αθλητικό κέντρο θα είναι σε λίγο διάστημα οι εγκαταστάσεις του ΔΑΚ στην Μπάρα των Τρικάλων. Ο Δήμος Τρικκαίων αναπτύσσει ένα κέντρο που προσφέρει δυνατότητες άθλησης στους τρικαλινούς και τις τρικαλινές, με επιπλέον
– ένα γήπεδο ποδοσφαίρου για τους πολίτες
– έναν διάδρομο για τρέξιμο ή περίπατο 800 μ..
Ετσι, το ΔΑΚ Μπάρας, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Ακης Αναστασίου, θα εξυπηρετεί τους πολίτες για
– κολύμβηση
– μπάσκετ
– τένις
– βόλεϊ
– ποδόσφαιρο
– τρέξιμο/περίπατο
Στον χώρο, όπου ήδη λειτουργούν, το ανακαινισμένο Κολυμβητήριο, το Κλειστό Γυμναστήριο, τα ανανεωμένα γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και τένις, οι τρικαλινοί/ες θα μπορούν να αναπτύσσουν πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων.

Εργασίες

Οι εργασίες για το γήπεδο, που βρίσκεται στον διάμεσο χώρο πίσω από το Κολυμβητήριο και το Γυμναστήριο, ολοκληρώνονται σταδιακά. Το αρμόδιο τμήμα Πρασίνου του Δήμου Τρικκαίων ολοκλήρωσε χωροθέτηση, καθαρισμό και σπορά. Ακολουθούν οι περιφράξεις, οι συνοδές υποδομές, η εγκατάσταση του διαδρόμου των 800 μ. και σύντομα (με την αίρεση των πιθανών καθυστερήσεων λόγω κορονοϊού), το ολοκληρωμένο αθλητικό κέντρο θα είναι έτοιμο για κάθε πολίτη.

Ποδηλατόδρομος
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Τρικκαίων έχει μεριμνήσει και επεκτείνει τον ποδηλατόδρομο τη οδού Κονδύλη μέχρι την υπόγεια διάβαση που οδηγεί στο Αθλητικό Κέντρο,. Παράλληλαμ, αναδιαμορφώνει και κατασκευάζει υποδομή για την ίδια τη διάβαση, ώστε το πέρασμά της να είναι απολύτως ασφαλές.

Από το γραφείο Τύπου