Δήμος Τρικκαίων

Και πάλι δωρεάν σεμινάρια για ψηφιακές δεξιότητες στα Τρίκαλα

3 Σεπτεμβρίου 2018
Από το Tech Talent School, και για τον Σεπτέμβριο

Το Tech Talent School, το δωρεάν πρόγραμμα για ψηφιακές δεξιότητες, συνεχίζει δυναμικά τον Σεπτέμβριο, με μαθήματα που έχουν στόχο να φέρουν περισσότερους νέους και νέες πιο κοντά στο ψηφιακό μέλλον της εργασίας. Αυτόν τον μήνα στα Τρίκαλα τα μαθήματα θα διεξαχθούν στις 17, 19, 24 και 25 Σεπτεμβρίου, στο πατάρι του Μύλου Ματσόπουλου, και ο καθένας μπορεί να δηλώσει συμμετοχή.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη της «Microsoft Ελλάδος» με σκοπό τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους, αλλά και το Alumni Engagement Innovation Fund (AEIF) του Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. που στηρίζει και χρηματοδοτεί ιδέες για εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, που συνεχίζει να πρωτοπορεί και σε ζητήματα επιμόρφωσης υιοθέτηση καινοτόμων τεχνολογιών.

Όλα τα μαθήματα είναι δωρεάν, παραδίδονται από καθηγητές με εμπειρία στην αγορά εργασίας και απευθύνονται σε μαθητές, νέους και ανέργους, φοιτητές, αλλά φυσικά και όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες και να εξοικειωθούν με γνωστικά αντικείμενα όπως ο Προγραμματισμός, η Δημιουργία Ιστοσελίδων και η Ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν βρουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα σεμινάρια και να δηλώσουν συμμετοχή στο www.techtalentschool.gr

 

Από το γραφείο Τύπου