Δήμος Τρικκαίων

Καινοτόμες λύσεις στην αντικεραυνική προστασία διερευνά ο Δήμος Τρικκαίων

30 Ιουνίου 2021

Λύσεις, προτάσεις και νέες ιδέες σε θέματα αντικεραυνικής προστασίας εξετάζει ο Δήμος Τρικκαίων. Σε συνεργασία με μια κορυφαία παγκοσμίως ελληνική εταιρεία, τη Raycap, μελετώνται οι νέο τρόποι που υφίστανται στον συγκεκριμένο τομέα. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε διά ζώσης συνάντηση για ζητήματα τεχνολογικών καινοτομιών σε θέματα προστασίας από κεραυνούς.
Την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 η αντιδήμαρχος Εργων Βασιλένα Μητσιάδη, με τη διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Θεοδ. Σαργιώτη και τον μηχανικό κ. Θ. Καραμούστο επισκέφθηκαν την έδρα της εταιρείας στη Δράμα. Εκεί συναντήθηκαν με τους κ. Ταξ. Πασσιά, Τάσο Κώνστα και Θ. Γαλανόπουλο,  στελέχη της εταιρείας.
Μαζί τους συζήτησαν σειρά θεμάτων, από τα οποία ξεχωρίζουν, οι καινοτόμες λύσεις που προωθούνται σε διεθνές επίπεδο, οι νέοι τρόποι σε συνδεσμολογία, η υλοποίηση 5G εφαρμογών εντός της εταιρείας, αλλά και πρόσθετες βιοκλιματικές εφαρμογές. Ταυτοχρόνως τα στελέχη του Δήμου Τρικκαίων ενημερώθηκαν για την πλούσια πολιτική και προσφορά της εταιρείας σε ζητήματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Τα νέα τεχνολογικά δεδομένα και οι υφιστάμενες λύσεις εξετάζονται από τον Δήμο Τρικκαίων, προκειμένου να διαφανεί η πιθανότητα εφαρμογής τους.

Από το γραφείο ΤύπουΕφαρμογές της εταιρείας
Εφαρμογές της εταιρείας