Δήμος Τρικκαίων

Κανονικά συνεχίζει το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων

28 Φεβρουαρίου 2018
Λύθηκαν θέματα τυπικής λειτουργίας του δημοτικού φορέα πολιτισμού

Χωρίς προβλήματα πλέον η… σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων. Μετά από χρόνιο αγώνα του Δήμου Τρικκαίων και συνεχείς κινήσεις των διοικήσεων του Θεάτρου, επί ομόφωνων αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, βρέθηκε η λύση.

Η κυβέρνηση νομοθέτησε και έκανε δεκτή την τροποποίηση του καταστατικού του, οπότε πλέον δεν υφίστανται ζητήματα δυσλειτουργίας. Σε αναμονή, δε, και της έγκρισης του προϋπολογισμού από την ΑΔ Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας, το Δημοτικό Θέατρο, με την εικοσαετή πορεία, το πλήθος των παραστάσεων και την πολιτιστική άνοιξη, για την οποία συνέβαλε στα Τρίκαλα, είναι έτοιμο για να προσελκύσει το θεατρόφιλο τρικαλινό κοινό. Αυτή η λύση των γραφειοκρατικών ζητημάτων, τονίζει ο πρόεδρος του Θεάτρου κ. Χρυσ. Κυρίτσης, μας βοηθά, ώστε να αφοσιωθούμε απερίσπαστοι στην αναβάθμιση του έργου, σε μια κοινωνία που αποζητά τις δράσεις του Δημοτικού μας Θεάτρου.

Χωρίς δάνεια και χρέη, χωρίς οφειλές, αλλά με μόνο οδηγό την προσφορά στον πολιτισμό, το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων συνεχίζει να προσφέρει στον πολιτισμό.

Από το γραφείο Τύπου

* Η φωτό από την τελετή για τα εικοσάχρονα του Δημοτικού Εθάτρου, τον Δεκέμβριο του 2017