Δήμος Τρικκαίων

Κατά του ντόπινγκ από τα Τρίκαλα

21 Φεβρουαρίου 2018
Καταπολέμηση του ντόπινγκ στον αθλητισμό. . . και η προσπάθεια συνεχίζεται

Μετά τις δύο πρώτες επιτυχημένες φάσεις του ερευνητικού προγράμματος για την καταπολέμηση του ντόπινγκ στον νεανικό αθλητισμό το οποίο υποστηρίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αντι-Ντόπινγκ (World Anti-Doping Agency – WADA), το πρόγραμμα οδεύει για την τρίτη και τελική του φάση. Σε αυτή τη φάση η ερευνητική ομάδα του Εργαστηρίου Ψυχολογίας της Άσκησης και Ποιότητας Ζωής της Σ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας θα συνεχίσει την εφαρμογή του ειδικού εκπαιδευτικού υλικού που σχεδιάστηκε για να αναπτύξει ικανότητες νεαρών αθλητών για την διαχείριση θεμάτων ντόπινγκ.

Η ανταπόκριση των αθλητικών σωματείων μέχρι τώρα ήταν πολύ μεγάλη, όπως επίσης  και ο ενθουσιασμός των αθλητών/τριών για το πρόγραμμα. Η ερευνητική μας ομάδα ευχαριστεί τους αθλητές/τριες που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα, τους προπονητές/τριες για τη διευκόλυνση με το πρόγραμμα προπονήσεων των αθλητών/τριών, αλλά και τη διεύθυνση Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Τρικκαίων και όλους τους αρμόδιους υπαλλήλους για τη διευκόλυνση σε πρακτικά θέματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ερευνητικό πρόγραμμα μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον κ. Γαλάνη Ευάγγελο (2431047023 -6940805961 – [email protected]).

Με εκτίμηση,

 

 

Γαλάνης Ευάγγελος

Υπεύθυνος Ερευνητής

Διδάκτωρ Σ.Ε.Φ.Α.Α., Π.Θ.

Χατζηγεωργιάδης Αντώνης

Επιστημονικός Υπεύθυνος

Καθηγητής Σ.Ε.Φ.Α.Α., Π.Θ.