Δήμος Τρικκαίων

Καθημερινή ενημέρωση για τους νόμιμους παραγωγούς στις λαϊκές αγορές του Δ. Τρικκαίων

26 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει πωλητές, παραγωγούς, εμπόρους στη λαϊκή αγορά, καθώς και τους καταναλωτές, ότι στην ιστοσελίδα του υπάρχουν τα ονόματα όσων θα πωλούν προϊόντα.
Βάσει των νέων δεδομένων και ένταξη του Δήμου και της ΠΕ Τρικάλων σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων, επανέρχεται η ενημέρωση όλων, από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.trikalacity.gr
Σε πρώτη φάση ανακοινώνονται, όσοι δραστηριοποιηθούν τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου. Θα ακολουθήσουν οι ενημερώσεις για τις άλλες ημέρες.
Εάν διαπιστωθεί κάποιο λάθος ή απουσία ονόματος, ο ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον δημοτικό σύμβουλο Τρικκαίων κ. Φ. Ρόμπο στον αριθμό 6976059764.
Από το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας ο αρμόδιος για τη λαϊκή αγορά σύμβουλος και η Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων θα βρίσκονται στον χώρο τη αγοράς, προκειμένου να διευθετούνται αμέσως, τυχόν θέματα που θα ανακύψουν. Στόχος, σε σύντομο διάστημα να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα και να εξυπηρετηθούν οι τρικαλινοί/ες καταναλωτές/τριες.
Υπενθυμίζεται ότι, βάσει των νέων μέτρων, είναι απαραίτητη η τήρηση των αποστάσεων 5 μέτρων ανάμεσα στους πάγκους, η χρήση μάσκας και η ύπαρξη αντισηπτικού.
Αναφορικά με το μήκος κάθε πάγκου, αυτό παραμένει ως έχει για κάθε παραγωγό και πωλητή και δεν αλλάζει. Οι έκτακτες ρυθμίσεις των 2 μ. και 4 μ. αφορούσαν μόνο το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.
Παρακαλούνται, βεβαίως, οι παραγωγοί, έμποροι και πωλητές, να επιδεικνύουν πνεύμα συνεργασίας και σε συνεννόηση με τους αρμόδιους του Δήμου Τρικκαίων, να διευθετείται αρμονικά ο χώρος, χωρίς υπερβολές, για όλους/ες.
Ο Δήμος Τρικκαίων απευθύνει έκκληση σε όλους/ες να παραμένουν ασφαλείς, για να αντιμετωπιστεί με επιτυχία η αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Από το γραφείο Τύπου