Δήμος Τρικκαίων

Και με την Κύπρο συνεργασία ο Δ. Τρικκαίων

29 Δεκεμβρίου 2016
Με την αγαπημένη Κύπρο ξεκινά συνεργασία ο Δήμος Τρικκαίων. και συγκεκριμένα με τον συνεχώς αναπτυσσόμενο και δυναμικό Δήμο Υψωνα (Λεμεσού), ο Δήμαρχος του οποίου βρίσκεται αυτές τι ημέρες στα Τρίκαλα.

Ο νέος Δήμαρχος (αναλαμβάνει σε λίγες ημέρες) κ. Παντελής Γεωργίου, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου 2016 τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Εχοντας ήδη ξεναγηθεί στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στη χώρα, τον Μύλο των Ξωτικών, και γνωρίζοντας τις «επιδόσεις των Τρικάλων σε θέματα τεχνολογίας, η συζήτηση περιστράφηκε αρχικώς σε αυτά τα δύο θέματα. Συγκεκριμένα, έγινε συζήτηση για την πιθανή τεχνογνωσία που θα μπορούσε ο Δήμος Τρικκαίων να προσφέρει στον κυπριακό Δήμο, στα θέματα, για παράδειγμα, της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και γενικότερα, της πληροφορικής στη λειτουργία ενός Δήμου.
Παρόντος και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου κ. Μιχάλη Λάππα, συμφωνήθηκε να υπάρξει ουσιαστικότερη συζήτηση για τα θέματα της τεχνολογίας, αλλά και σε άλλα θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, εντός του νέου έτους.
Από το γραφείο Τύπου