Πληροφορίες Προσβασιμότητας

Δήμος Τρικκαίων

Καινοτόμες ιδέες για μαθητές της ΕΕ στα Τρίκαλα

25 Απρίλιος 2017
Τη σύνδεση θεωρίας και πράξης σε ρηξικέλευθες πρακτικές, διερευνούν σχολεία από 5 χώρες, με το 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων να εκπροσωπεί τη χώρα μας. Continue Reading Καινοτόμες ιδέες για μαθητές της ΕΕ στα Τρίκαλα

Μαθητές και εκπαιδευτικοί από Ισλανδία, Ιταλία, Λετονία και Εσθονία βρίσκονται στα Τρίκαλα, καθώς μετέχουν στο πρόγραμμα «Sharing competencies in entrepreneurial learning, connecting theory with practice». Αυτό αφορά σε προτάσεις σχετικές με δημιουργικότητα μαθητών στο πλαίσιο νέων, καινοτόμων  ιδεών. Τα μέλη των αποστολών των σχολείων επισκέφθηκαν μαζί με τα τρικαλινά παιδιά, στα σπίτια των οποίων φιλοξενούνται, το Δημαρχείο Τρικκαίων σήμερα το μεσημέρι. Η αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Εφη Λεβέντη και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου . Μιχ. Λάππας ενημέρωσαν τους αλλοδαπούς επισκέπτες για την πόλη και την ιστορία της, καθώς και για τα ενδιαφέροντα μνημεία και σημεία της.
Μετά την ανταλλαγή δώρων, η ομάδα αναχώρησε για δραστηριότητες στα Τρίκαλα. Το πρόγραμμα υλοποιείται με συντονιστή τον κ. Θωμά Κυριαζή και μετέχοντες τους/τις εκπαιδευτικούς κ.κ. Ελένη Αβδελίδου, Ευαγ. Μπαρούτα, Παναγιώτα Παπαγεωργίου, Μαρία Μπαλάφα, Αλεξάνδρα Κούση και Βαγγελη Αβδελίδη.

Από το γραφείο Τύπου