Δήμος Τρικκαίων

Κλείστε «Πρώτο Trappaizei» για τένις και μπιτς βόλεϊ στα Τρίκαλα

2 Ιουλίου 2021

Πρώτο Trappaizei, όχι στην πίστα, αλλά στα γήπεδα τένις και μπιτς βόλεϊ των Τρικάλων, «κλείνει» ο Δήμος Τρικκαίων.
Πρόκειται για μια ηλεκτρονική εφαρμογή (app) που λύνει τα χέρια στους αθλούμενους και τις αθλούμενες των δύο αυτών αθλημάτων.
Με ένα και μόνο κλικ, επιλέγουν το γήπεδο και την ημερομηνία στην οποία θέλουν να παίξουν – φυσικά δωρεάν – και… αυτό ήταν.
Τα βήματα για την επιλογή είναι απλά.
1. Την πρώτη φορά οι ενδιαφερόμενοι/ες κατεβάζουν την εφαρμογή από το Google Play ή το App Store
2. Κάνουν εγγραφή αποκτώντας λογαριασμό
3. Επιλέγουν το γήπεδο και την ώρα – ημερομηνία.
Κάθε επόμενη φορά, απλώς επιλέγει ο καθένας το γήπεδο και την ώρα. Αν, μάλιστα, κάποιος/α δε γνωρίζει την απαιτούμενη διαδικασία, σε κάθε γήπεδο τοποθετούνται διευκρινιστικές πινακίδες, όπου με απλό σκανάρισμα QR Code από smartphone, οδηγείται στις σελίδες από τις οποίες «κατεβαίνει» η εφαρμογή.
Σημειώνεται ότι από το ημερήσιο πρόγραμμα έχουν αφαιρεθεί οι ώρες των σωματείων.
Η εφαρμογή αφορά σε 12 συνολικά γήπεδα, 10 για τένις και 2 για μπιτς βόλεϊ.
Τα γήπεδα είναι:
Τένις: 4 στο ΔΑΚ Μπάρας, 2 στο Αθλητικό Κέντρο Πυργετού, 2 στο Πάρκο Αη Γιώργη, 1 στο Δημοτικό Στάδιο και 1 στο Αθλητικό Πάρκο Ριζώματος.
Μπιτ βόλεϊ: 2 γήπεδα στο πάρκο Αη Γιώργη. 

«Με την εφαρμογή αυτή», σημειώνει η αντιδήμαρχος Αθλητισμού Εφη Λεβέντη, «γνωρίζουμε από πριν την επισκεψιμότητα κάθε χώρου, λύνουμε προβλήματα συνωστισμού και ζήτησης. Προσφέρουμε, δηλαδή, συνεχώς περισσότερα στους τρικαλινούς και τις τρικαλινές που αγαπούν τα δύο αυτά αθλήματα».
Η εφαρμογή θα αρχίσει να λειτουργεί από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021.  Οι αθλούμενοι/ες οφείλουν να διατηρούν τους χώρους καθαρούς, αφού πρόκειται για περιουσία όλων των τρικαλινών.
Ο Δήμος Τρικκαίων βρίσκεται στο πλευρό των αθλούμενων και θα παρακολουθεί τη χρήση της, σε περίπτωση που απαιτηθούν βελτιώσεις. Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις στο τμήμα Αθλητισμού (κ. Θ. Αλεξίου), στον αριθμό 2431353524, από Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30 – 15:00.

Από το γραφείο Τύπου