Δήμος Τρικκαίων

Κλειστό για 5 ημέρες και τμήμα της οδού Ερμού για τα έργα της λαϊκής

2 Νοεμβρίου 2020

Συνεχίζονται τα έργα του Δήμου Τρικκαίων για τη λαϊκή αγορά. Μετά την κατασκευή της ισόπεδης διάβασης στην οδό 21ης Αυγούστου, ακολουθεί δεύτερη ισόπεδη διάβαση, στην απέναντι πλευρά της πλατείας. Συγκεκριμένα, στο τμήμα της οδού Ερμού, από την οδό 25ης Μαρτίου μέχρι την οδό Στρ. Στέφανου Σαράφη, στον χώρο της υπάρχουσας διάβασης.
Οι εκεί εργασίες ξεκινούν την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 και θα ολοκληρωθούν σε 5 ημέρες, δηλαδή μέχρι και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020.
Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται με μια μικρή αλλαγή, καθώς όσοι/ες οδηγοί επιθυμούν να στρίψουν από την οδό Κονδύλη ή από την οδό Ηρώων Αλβανικού Μετώπου προς τη Στρ. Στέφανου Σαράφη, θα ακολουθούν την οδό 25ης Μαρτίου.


Στο σημείο εκείνο, στη γωνία των οδών Ερμού και 25ης Μαρτίου, θα υπάρχει προειδοποιητική σήμανση για την υποχρεωτική κίνηση των οχημάτων. Αντιθέτως, οι οδηγοί που επιθυμούν να κινηθούν δεξιά στην οδό Ερμού, θα μπορούν να συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους.
ΟΙ παρεμβάσεις αυτές είναι τμήμα των έργων του Δήμου Τρικκαίων για την ανάπλαση της λαϊκής αγοράς, στο πλαίσιο αναμόρφωσής της για βελτιωμένες συνθήκες για τους παραγωγούς, τους καταναλωτές και το κυκλοφοριακό.

Από το γραφείο Τύπου