Δήμος Τρικκαίων

Κοινωνική προσφορά και συνεργασία Δ. Τρικκαίων – επιχείρησης οπτικών για την Παγκόσμια Ημέρα Ορασης

13 Οκτωβρίου 2022

Στην προσφορά γυαλιών σε παιδιά ευπαθών ομάδων που τα έχουν ανάγκη, συναντήθηκε η μέριμνα του Δήμου Τρικκαίων και η κοινωνική δράση τοπικής επιχείρησης. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ορασης, που τιμάται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη του Οκτωβρίου (φέτος, στις 13 Οκτωβρίου) η Flioukas Vision (καταστήματα οπτικών «Φλιούκας» στα Τρίκαλα), στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας) προσέφερε αριθμό ζευγαριών γυαλιών όρασης σε παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
Μετά από συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικών Πολιτικών και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Τρικκαίων (Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας) προέκυψε με αριθμός παιδιών με προβλήματα όρασης, που θα λάβει δωρεάν γυαλιά για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αυτά.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Σακκά ευχαρίστησε δημοσίως τον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Δημήτρη Φλιούκα για τη συγκεκριμένη κοινωνική προσφορά, σημειώνοντας ότι «πρόκειται για ένα βήμα στην προσπάθεια να βελτιώσουμε την υγεία των παιδιών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Η προσφορά αυτή ενισχύει την κοινωνική μέριμνα και αποτελεί παράδειγμα της συνεργασίας του Δήμου Τρικκαίων με την τοπική κοινωνία, ειδικά σε θέματα που αφορούν σε συμπολίτες και συμπολίτισσες με αυξημένες ανάγκες».

Από το γραφείο Τύπου