Δήμος Τρικκαίων

Κοινωνική συνεργασία εν όψει Χριστουγέννων στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τρικκαίων

22 Δεκεμβρίου 2023

 

Μια μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή, αλλά, κυρίως, μια άκρως σημαντική κοινωνική συνεργασία, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τρικκαίων. Με πρωτοβουλία των δομών Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων και Κοινωνικό Εστιατόριο, μαθήτριες της χορωδίας του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων έψαλαν κάλαντα ως χορωδία και με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, σε εργαζόμενους/ες και ωφελούμενου/ες του Κέντρου Κοινότητας, παρόντος του Δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά.  Προηγήθηκε, όμως, συγκέντρωση τροφίμων και ειδών που προσφέρθηκαν από τους μαθητές και τις μαθήτριες στους υπεύθυνους των δύο δομών, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στα γεύματα που προσφέρονται. Κίνηση που επικρότησε ο κ. Σακκάς, επισημαίνοντας την ουσία των δράσεων του κέντρου κοινότητας και τη μέγιστη προσφορά του σε μέλη ευπαθών ομάδων του Δήμου.
Νωρίτερα, οι μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί, ενημερώθηκαν από το προσωπικό του Κέντρου για τις δραστηριότητές τους. Τη χορωδία συνόδευε ο διευθυντής του σχολείου κ. Γιάννης Ζάντζος και οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Μαριάννα Ντέλλα, Ελένη Λιούτα, Κρυσταλλία Τζέλη, Δημήτρης Καλαμπαλίκης, Γιώργος Τσιουμάνης.
Από τον Δήμο Τρικκαίων παραβρέθηκαν ακόμη, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Παναγιώτης Ντιντής και η εκλεγείσα δημοτική σύμβουλος, Δήμητρα Νάτσινα.

Από το γραφείο Τύπου