Δήμος Τρικκαίων

Κοντά σε μαθητές/τριες με οικονομικά προβλήματα και φέτος ο Δήμος Τρικκαίων

28 Αυγούστου 2019

Συνεχίζει και φέτος ο Δήμος Τρικκαίων τη συγκέντρωση σχολικών υλικών για οικονομικά αδύναμους μαθητές. Το Τμήμα Παιδείας της Δ/νσης Παιδείας – Πολιτισμού & Αθλητισμού θα συγκεντρώνει σχολικά είδη (τετράδια, μολύβια, τσάντες, κασετίνες κ.α.) και σχολικά βοηθήματα για τους μαθητές του Δήμου, που μπορεί να τους είναι απαραίτητα ενόψει του νέου σχολικού έτους 2019-2020.

Ο Δήμος Τρικκαίων παρακαλεί, όσους/ες πολίτες (και ειδικότερα γονείς, μαθητές, καθηγητές) ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια του Δήμου, να παραδίδουν τα σχολικά είδη και τα βιβλία στο τμήμα Παιδείας (οδός Γαριβάλδη 8, Πνευματικό Κέντρο, 1ος  όροφος, ώρες 8:00-14:00 τις εργάσιμες ημέρες).

Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο Δήμος Τρικκαίων ολοκλήρωσε τη διαδικασία έκδοσης αποτελεσμάτων για τη φοίτηση μαθητών και μαθητριών στην κοινωνική Δομή Ενισχυτικής Διδασκαλίας, από κοινού με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων.

Με τους τρόπους αυτούς, ο Δήμος Τρικκαίων επιδιώκει να ενεργοποιεί την κοινωνία, σε μια προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας και της σχολικής ζωής των τρικαλινών μαθητών και μαθητριών.

 

Από το γραφείο Τύπου