Δήμος Τρικκαίων

Κοπή πίτας για το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα

10 Φεβρουαρίου 2016

Την Τετάρτη 3/2 το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα του Τμήματος  Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων με όλα τα τμήματά του (παιδικά, εφήβων, ενηλίκων) έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα  με ευχές για μια χρονιά γεμάτη ελληνική παράδοση και πλούσιο πρόγραμμα εμφανίσεων και δραστηριοτήτων.

Παραβρέθηκαν  ο κ. Μιχάλης Μπάρδας Πρόεδρος του Δ.Σ. Τρικκαίων , η κ. Άννα Τουρτούνη-Χειράκη Προϊσταμένη Δ/νσης Παιδέιας και Πολιτισμού  και η κ. Μαρία Τσιούτσια Προϊσταμένη Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού. Αναφέρθηκαν στην πλούσια δραστηριότητα του ΔΧΣ, συγχαίροντας του υπευθύνους και τους χορευτές για την αγάπη και τις προσπάθειές τους στο ευαίσθητο θέμα της διατήρησης και συνέχισης της παράδοσης των ηθών και των εθίμων.

Ο κ. Νικόλαος Σούλιος υπεύθυνος του ΔΧΣ  παρουσίασε συνοπτικά τους σκοπούς  και τις δραστηριότητες του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος καθώς και το πρόγραμμα μαθημάτων και μελλοντικών εμφανίσεων.

Η εκδήλωση έκλεισε φυσικά με χορό όπου τα παιδικά τμήματα παρουσίασαν χορούς και δρώμενα δίνοντας ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε  ιδιαίτερα κρίσιμους  καιρούς.

Επίσης υπήρχε πλούσιος μπουφές με παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμασαν  οι χορευτές των  τμημάτων με ενήλικες.

Το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα λειτουργεί στο Πολυδύναμο Κέντρο  (Ε΄ ΚΑΠΗ)   έναντι της ΔΕΗ.

Πρόγραμμα μαθημάτων

  • Κάθε Τετάρτη 7 Οκτωβρίου  8-10 μ.μ   τμήμα ενηλίκων.
  • Κάθε  Σάββατο από τις 3 μ.μ. τμήματα παιδιών και εφήβων.

Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές  μαθητών σε όλα τα τμήματα.

Η φοίτηση είναι δωρεάν.

Πληροφορίες: τηλ.  6995070244,  6972006004
Υπεύθυνος ΔΧΣ : Νικόλαος Σούλιος