Δήμος Τρικκαίων

Κοπή πίτας στο ΚΔΑΠ – ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

2 Φεβρουαρίου 2018
Εμφαση στις δωρεές - χορηγίες συμπολιτών

 

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες(ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»)  και συγκεκριμένα η Α΄ Πρωινή Βάρδια, του Τμήματος Παιδικής Μέριμνας & Τρίτης Ηλικίας, της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων, πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή πίτας την Πέμπτη 01/02/2018 στις 10:00  στον χώρο του κέντρου παρουσία γονέων και παιδιών.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Εμπορίου και Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Κώστας Ψύχος.
Η εκδήλωση έγινε σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.
Χαιρετισμό απεύθυνε προς τους γονείς και τα παιδιά ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Επίσης ευχαρίστησε για τις δωρεές  την κ. Τσιασιώτη Παρασκευή και τις θυγατέρες της, Νατάσα, Βάσια και Στέφη Τσιασιώτη για τη δωρεά (αξίας 1.000 ευρώ περίπου) πακέτου πληροφοριακού συστήματος ψυχαγωγίας, εις μνήμη του Νικολάου Τσιασιώτη.
Το δε κατάστημα Λευκών ειδών & Κουρτινών «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» δώρισε 17 δώρα αξίας 662 ευρώ.
Ο κ. Παπαστεργίου αναφέρθηκε και σε επικείμενη δωρεά για δημιουργία παιδικής χαράς, ειδικά διαμορφωμένης για άτομα με αναπηρίες.
Καλή χρονιά ευχήθηκαν και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Εμπορίου, κ.Κων/νος Ψύχος καθώς και η Υπεύθυνη της Α΄ Πρωινής Βάρδιας κ. Ανθή Ίτσιου. Τέλος, όλοι οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για ένα Δημιουργικό και Ευτυχισμένο 2018.

Από το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»