Δήμος Τρικκαίων

Λύθηκε το πρόβλημα ύδρευσης στο Ρίζωμα

18 Ιουλίου 2016
Λύση και στο πρόβλημα ύδρευσης στο Ρίζωμα, έδωσε η ΔΕΥΑΤ. Σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης της υδρευτικής γεώτρησης.

Με 31.000 ευρώ, αντιμετωπίζονται τα προβλήματα θολότητας νερού που κατά καιρούς εμφανίζονται και εμποδίζουν τους κατοίκους να απολαύσουν το αγαθό αυτό. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το επόμενο δεκαπενθήμερο.
Το επόμενο βήμα για την ύδρευση στο χωριό, είναι η κατασκευή αγωγού μεταφοράς νερού από τη νέα γεώτρηση. Για να γίνει αυτό, απ[αιτείται η έγκριση της απόφασης ανάθεσης της προμήθειας ελατού χυτοσιδήρου αξίας  80.600  ευρώ. Η έγκριση θα γίνει εντός της εβδομάδας, οπότε, με τη συγκεκριμένη κατασκευή, η ΔΕΥΑΤ δίνει οριστική λύση και στο πρόβλημα των συχνών θραύσεων του αγωγού μεταφοράς.
Το έργο επισκέφτηκαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Σωτήρης Σακκάς και το μέλος του Δ.Σ,. της επιχείρησης κ. Αχιλλέας Λασπάς. Υπενθύμισαν, δε, τις επιτυχημένες παρεμβάσεις σε Αρδάνι, Αγρελιά και Χρυσαύγή, οπότε, με την παρέμβαση στο Ρίζωμα τα χωριά του Δήμου μας πλέον διαθέτουν πόσιμο, υγιεινό νερό.

 

Από το γραφείο Τύπου