Δήμος Τρικκαίων

Μαγικές στιγμές για Πατρινό, στον Μύλο των Ξωτικών! (pics)

1 Ιανουαρίου 2017
Αναδημοσιεύουμε την ανταπόκριση και τις εντυπώσεις, όπως αποτύπωσε ο φακός του φωτογράφου του patrasevents.gr Ιωσήφ Ιωσηφίδη. Τους ευχαριστούμε θερμά!

Στο πιο παραμυθένιο μέρος για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Το πιο εντυπωσιακό μέρος της Ελλάδος για να επισκεφτεί κανείς τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι αναμφίβολα ο Μύλος των Ξωτικών, στα Τρίκαλα. Ο λόγος για το παραμυθένιο χωριό που έχει φτιάξει ο Δήμος, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς της πόλης, καταφέρνοντας να μετατρέψει έτσι τα Τρίκαλα σε χριστουγεννιάτικο προορισμό, με δεκάδες επισκέπτες, την εορταστική περίοδο.

Εδώ και έξι χρόνια που λειτουργεί το χριστουγεννιάτικο χωριό των Τρικάλων, προσφέροντας δεκάδες δραστηριότητες στον επισκέπτη, τα κέρδη είναι πολλά για την θεσσαλική πόλη.

Εκεί μπορεί να συναντήσει κανείς το σπίτι του Αϊ Βασίλη, το εργαστήριό του, τον φούρνο των ξωτικών, νεράιδες και μάγισσες, τον καλό Σκρουτζ και δεκάδες ακόμα πρόσωπα της παιδική μας φαντασίας, σε έναν χώρο χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών χριστουγεννιάτικων στιγμών.

Ο φωτογράφος του patrasevents.gr Ιωσήφ Ιωσηφίδης, βρέθηκε στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα, την περίοδο των γιορτών και αποτύπωσε στον φακό την μαγεία που έζησε στο παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό.

Πηγή patrasevents.gr