Δήμος Τρικκαίων

Με κοινωνική προσφορά ολοκληρώνεται το τουρνουά παλαιμάχων στα Τρίκαλα

26 Μαΐου 2016
Με τον μικρό και μεγάλο τελικό που θα διεξαχθούν την Τρίτη 31 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, ολοκληρώνεται το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων, φορέων και εργαζομένων.

Συνεδρίασε χθες η οργανωτική επιτροπή, συζητήθηκαν θέματα και ενστάσεις που προέκυψαν , επισημάνθηκαν λάθη , έτσι ώστε το τουρνουά να έχει περισσότερες ομάδες και πιο σωστούς κανόνες τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Έτσι λοιπόν στις 17.00 την Τρίτη 31/5 θα γίνει ο μικρός τελικός ανάμεσα στους Παλαιμάχους Α.Ο. Τρίκαλα και την ΣΜΥ. Θα ακολουθήσει στις 18.30 ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στους Πολύτεκνους και την ομάδα της Αστυνομίας. Τους αγώνες θα διευθύνουν οι Πολυμερόπουλος, Βουλόγκας, Καβάλος με αναπληρωματικό τον Μπατσίλα. Για τους διαιτητές των αγώνων θα γίνει κλήρωση πριν την έναρξη. Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Συγκεντρώθηκαν απ’ όλες τις ομάδες χρήματα τα οποία θα δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη για οικογένειες που έχουν ανάγκη. Στις συμμετέχουσες ομάδες των τελικών θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια. Η οργανωτική επιτροπή ενόψει και των τελικών , συγχαίρει όλες τις ομάδες παλαιμάχων-εργαζομένων και φορέων που ανταποκρίθηκαν και έλαβαν μέρος στην φετινή διοργάνωση.