Δήμος Τρικκαίων

Με μαθητές και με ένα απρόσμενο δώρο ο Δήμαρχος Τρικκαίων

18 Απριλίου 2016
Αμεση απάντηση σε ερωτήματα και συνεργασία, είχε με τους μαθητές τριών τάξεων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, ο Δήμαρχος Τρικκαίων. ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου δέχθηκε στο Δημαρχείο τους μαθητές των τριών τελευταίων τάξεων τους χοελίου πο βρίσκεται στο Ριζαριό. Είχαν φροντίσει νωρίτερα, με την επιμέλεια των δασκάλων τους, να ετοιμάσουν ένα σι-ντι με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, είτε στο σχολείο είτε στον συνοικισμό.

Παρ’ ότι το εν λόγω διδακτήριο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αποτέλεσμα των συνεχών παρεμβάσεων του Δήμου, απαιτούνται προσθήκες αι βελτιώσεις σε ορισμένα σημεία. Επίσης οι μαθητές έθεσαν και ζητήματα καθημερινότητας, τόσο στο Ριζαριό, όσο και στον Λόγγο, από όπου μαθητές φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο. Η αμεσότητα των μαθητών έκανε άμεση και τη συζήτηση, αφού ο κ. Παπαστεργίου, σε όσα αιτήματα τέθηκαν, φρόντισε, είτε να υπενθυμίσει τις υπάρχουσες λύσεις – όπως την αποχέτευση σε ένα τμήμα του οικισμού, που σε 15 ημέρες θα ολοκληρωθεί – είτε να σημειώσει την άμεση παρέμβαση για επίλυσή τους.
Στα αξιοσημείωτα της επίσκεψης, η επίδοση στον Δήμαρχο Τρικκαίων, ενός βιβλίου, με διασκευή των «Ορινθων» του Αριστοφάνη, για παιδιά, το οποίο έφερε το όνομα του κ. Παπαστεργίου από την εποχή που ήταν μαθητής. Για κάποιον άγνωστο λόγο, το εν λόγω βιβλίο βρέθηκε στο συγκεκριμένο σχολείο, παρ’ ότι ο Δήμαρχος δεν φοιτούσε σε αυτό. ο κ. Παπαστεργίου το αποδέχθηκε με χαρά, προσπαθώντας να θυμηθεί, την ιστορία του.

 

Από το γραφείο Τύπου