Δήμος Τρικκαίων

Μεγάλη επιτυχία της συναυλίας Λ. Καβάκου - ΚΟΑ

26 Μαρτίου 2019

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με Διευθυντή και Σολίστ τον παγκοσμίου φήμης βιολονίστα και αρχιμουσικό Λεωνίδα Καβάκο στην κατάμεστη αίθουσα  εκδηλώσεων «Δημήτρης Καβράκος» του πνευματικού  κέντρου «Αθανάσιος Τριγώνης» του Δήμου Τρικκαίων. Το φιλόμουσο κοινό των Τρικάλων, κάθε ηλικίας, μαγεμένο από τα διαχρονικά αριστουργήματα του Μότσαρτ και του Μπετόβεν, αλλά και από την εξαιρετική εμφάνιση των αρίστων εκτελεστών της συναυλίας, εκδήλωσε με αναμφισβήτητο ενθουσιασμό τα αισθήματα χαράς και ικανοποίησης που τους κατέκλυσαν κατά την υπέροχη αυτή μουσική βραδιά, υψηλοτάτου επιπέδου. Μετά το τέλος της συναυλίας, οι μικροί μουσικοί της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων, αλλά και πλήθος κόσμου είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τον κ. Καβάκο και τους μουσικούς της ΚΟΑ μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η απόλυτη επιτυχία της συναυλίας, η οποία τέθηκε υπό την αιγίδα της  Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή ενότητα Τρικάλων, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην άψογη και αποτελεσματική συνεργασία των Δημοτικών Αρχών, της ΚΟΑ και του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής Τρικάλων, αλλά και στην ευγενική και ουσιαστική υποστήριξη των χορηγών της εκδήλωσης. Διαφορετικές απόψεις ή δημοσιεύματα περί της επιτυχίας της εκδήλωσης δεν εκπροσωπούν τις απόψεις του ΣΦΜΤ.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας στο Δήμο Τρικκαίων για την πραγματοποίηση της υπέροχης αυτής εκδήλωσης, με την ευχή να συνεχίσει την υποστήριξη της επιτελούμενης ποιοτικής μουσικής αναγέννησης της πόλης μας.

Ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων, στη προσπάθεια ουσιαστικής προώθησης των μουσικών ονείρων των νέων και των προσδοκιών των φίλων της μουσικής και του πολιτισμού γενικότερα, προσβλέπει σε νέες μελλοντικές μουσικές επιτυχίες υψηλών απαιτήσεων.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου