Δήμος Τρικκαίων

#ΜένουμεΣπίτι... με θέατρο

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Εργαστηρίου Έαρ, παρουσιάζει την διαδικτυακή πρεμιέρα της επιτυχημένης παράστασης του 2019, «Η Μέθοδος της Κυρίας Μαργαρίτας», σε σκηνοθεσία Γιώργου Τσιαντούλα, για 48 μόνο ώρες ΔΩΡΕΑΝ στο Youtube.

Πατήστε στο σύνδεσμο: https://bit.ly/35Au78N

Παρασκευή 8 Μαΐου στις 22:00

Η κυρία Μαργαρίτα είναι μια δασκάλα αποφασισμένη να επιβάλλει τη θέλησή της στους μαθητές της (το κοινό) με κάθε τρόπο (με γοητεία, με απειλές, με σεξουαλικές υποσχέσεις), με σκοπό να τους αφαιρέσει σιγά-σιγά κάθε ίχνος προσωπικότητας και να τους μετατρέψει σε άβουλα όντα υποταγμένα και έτοιμα ν’ αναπαράξουν και να διαιωνίσουν το συστημικό πρότυπο. Ένα έργο ξεκαρδιστικό και ταυτόχρονα τραγικά αιχμηρό για όλους τους θεσμούς εξουσίας. Εξαρτάται από εσάς, τους μαθητές της, πώς θα το δείτε. Αν είστε καλά παιδιά…η κυρία Μαργαρίτα θα σας ανταμείψει. Αν, όμως, δεν υπακούτε, θα είναι ανελέητη… Ελάτε με τους κηδεμόνες σας ή χωρίς. Συντελεστές Κείμενο: Ρ. Ατάιντε Σκηνοθεσία, μουσική επιμέλεια, φωτισμοί, μοντάζ: Γιώργος Τσιαντούλας Φωτογραφίες: Ευθύμης Λεβέντης Βιντεσκόπηση: Floulis Photographers Βίντεο Trailer: Μιχάλης Γκούμας Σκηνικά-Κοστούμια: Η ομάδα του Πολιτιστικού Εργαστηρίου έαρ Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Κατερίνα Μπαρμπαρούση, Γωγώ Ράγγα, Απόστολος Πατσιάς, Βασιλική Κοντούρη, Έφη Λάζου, Ειρήνη Λιάκα, Αναστασία Καραφύλλα, Μαρτσέλα Μπλάζ, Χριστίνα Παπαναστασίου, Ελένη Μπατατόλη, Μαρίνα Θάνου

Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων: «Ο μικρός πρίγκιπας»

Ο Δήμος Τρικκαίων-Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Δημοτικό Θέατρο προσφέρουν δωρεάν την προβολή της παράστασης «Ο μικρός πρίγκιπας, του Αντουάν ντε Σεντ- Εξυπερύ σε σκηνοθεσία Στέφανου Νταλάση.
Απολαύστε το ΕΔΩ

 

Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων: Το παιχνίδι της Τρέλας και της Φρονιμάδας

Ο Δήμος Τρικκαίων-Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Δημοτικό Θέατρο προσφέρουν δωρεάν την προβολή της παράστασης «Το Παιχνίδι της Τρέλας και της Φρονιμάδας» του Γιώργου Θεοτοκά, σε σκηνοθεσία Στέφανου Νταλάση. Η παράσταση ανέβηκε στον αύλειο χώρο του «Μύλος Ματσόπουλου» του Δήμου Τρικκαίων. Απολαύστε το ΕΔΩ

Μάθημα Υποκριτικής από το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων

Ένα διαφορετικό «μάθημα υποκριτικής» για όλους, από τον Δρ. Στέφανο Νταλάση, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δήμου Τρικκαίων. Μέσα από απλές και συγκεκριμένες οδηγίες οι ενδιαφερόμενοι όλων των ηλικιών θα έχουν την δυνατότητα να επιχειρήσουν τις πρώτες τους υποκριτικές δοκιμές.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Με δύναμη από την Κηφισιά

Μια ακόμη δωρεάν παράσταση – προσφορά

 

 

Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων: Δωρεάν επετειακή ταινία με επιλεγμένες παραστάσεις της εικοσαετίας 1997-2017

 

Το τηγανόφωμο

Ενα παιδικό παραμύθι από τη θεατρική ομάδα “Σαπουνόφουσκα” μετά την πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων και με τη συνεργασία του ΚΔΑΠ ΜΕΑ “ΗΦΑΙΣΤΟΣ”