Δήμος Τρικκαίων

Μια διαφορετική οικονομική απολογία του Δημάρχου Τρικκαίων

1 Φεβρουαρίου 2018
Σε μαθητές, στο πλαίσιο εργασίας

 

Μια διαφορετική οικονομική «απολογία» σήμερα από τον Δήμαρχο Τρικκαίων. Μαθητές του 1ου Λυκείου Τρικάλων (από την Α τάξη) τον επισκέφθηκαν στο πλαίσιο του πρότζεκτ του σχολείου τους για να του θέσουν θέματα οικονομικά των… νοικοκυριών. Ουσιαστικά οι μαθητές του έθεσαν τις απαντήσεις συμπολιτών σε ερωτηματολόγιο σχετικά με την οικονομία και τη διαχείριση των χρημάτων στο νοικοκυριό τους. Και ζητούσαν να μάθουν τις απόψεις του επί των συγκεκριμένων απαντήσεων, που, ουσιαστικά, απηχούν εν μέρει και την πραγματική κατάσταση στην κοινωνία. Ταυτοχρόνως, έθεσαν και ζητήματα επί… του προσωπικού, δηλαδή για τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών οικονομικών.
Σε έναν Δήμο όμως, που ήδη έχει μειώσει το χρέος κατά 30.000.000 €, η λέξη «οικονομία», μαζί με τις λέξεις «συνετή οικονομική πολιτική» ηχούν ταιριαστά με την οικονομία των νοικοκυριών.
Οι μαθητές ήταν οι Ανδρεάνα Σταύρου, Μαρίνα Σιακαβάρα, Γιάννης Μαραγκός και Ευγένιος Κουτσάγιας, οι οποίοι υλοποιούν το πρότζεκτ υπό την επίβλεψη της καθηγήτριάς τους κ . Σταυραντώνη.

 

Από το γραφείο Τύπου