Δήμος Τρικκαίων

Μια εβδομάδα γεμάτη από Μουσική και Τέχνη

9 Ιουλίου 2018
Ο θετικός απολογισμός των φετινών εκδηλώσεων του μουσείου Τσιτσάνη

Με την εκδήλωση – αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο που αναβλήθηκε λόγω βροχής και θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου στην αυλή του Μουσείου Τσιτσάνη, ολοκληρώνονται οι φετινές εκδηλώσεις της «Εβδομάδας Μουσικής & Τέχνης 2018».

Η επιτυχία δείχνει πως Τρικαλινοί , αλλά και οι επισκέπτες αγκάλιασαν το θεσμό και  τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις, παρά το γεγονός πως ο καιρός δεν ήταν όλες τις μέρες καλός.

Επίσης, αναδείχθηκε το ενδιαφέρον και η αγάπη του κοινού για ό,τι συμβαίνει στο Μουσείο Τσιτσάνη και απόδειξη είναι το γεγονός πως έγινε ο χώρος το αγαπημένο στέκι των συμπολιτών μας.

Ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη «Εβδομάδα Μουσικής & Τέχνης»  το Κέντρο Ερευνας – Μουσείο Τσιτσάνη εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους, όσοι με τον δικό τους τρόπο βοήθησαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και ειδικότερα :

  • Τους χορηγούς επικοινωνίας:  ΕΡΤ 3, ΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, FM 100 Ράδιο Ζυγός, ΛΕΣΧΗ 976, ΕΡΕΥΝΑ, ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ , καθώς και τα υπόλοιπα τοπικά & διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης που προέβαλαν τις εκδηλώσεις.
  • Τα μέλη του Δ.Σ. του Μουσείου που με τις αποφάσεις τους έμπρακτα στηρίζουν τη δραστηριότητα του «Μουσείου Τσιτσάνη»
  • Την ΠΕΔ Θεσσαλίας για την οικονομική ενίσχυση
  • Το «café του Μουσείου Τσιτσάνη» , που προσέφερε τα γεύματα των καλλιτεχνών
  • Τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς  στις εκδηλώσεις και ιδιαίτερα αυτούς που ταξίδεψαν από άλλες πόλεις.
  • Την κυρία Μαρία Ζιάκα και τον κύριο Δημήτρη Τσιγάρα που ζωγράφισαν τα πορτραίτα για το αφιέρωμα στον Νίκο Παπάζογλου

καθώς και όλους εκείνους που διακριτικά στάθηκαν στο πλευρό μας και αθόρυβα δούλεψαν για την επιτυχία των εκδηλώσεων.

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου με το μουσικό σχήμα της Κληματαριάς που θα παρουσιάσει τα Ρεμπέτικα του Γραμμοφώνου ,  θα κλείσουμε τη φετινή «Εβδομάδα Μουσικής & Τέχνης», και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις άλλες εκδηλώσεις του καλοκαιριού.

 

Από το γραφείο Τύπου