Δήμος Τρικκαίων

Μίνι απολογισμός του Χρήστου Αναστασίου στη ΔΕΥΑΤ, με ευχαριστίες

31 Ιανουαρίου 2022

 

Με ένα κείμενο – απολογισμό αλλά και ευχαριστίες, ο τέως, από σήμερα, πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, Χρήστος Αναστασίου, αναφέρεται στα πεπραγμένα την τελευταία διετία. Στο κείμενο που υπογράφει, τονίζει:

«Μετά από δύο χρόνια στην προεδρία της ΔΕΥΑΤ, το έργο μας είναι ορατό από τους τρικαλινούς πολίτες. Κινηθήκαμε με ουσία και πράξεις, για να λύσουμε προβλήματα και να δημιουργήσουμε υποδομές που είναι απαραίτητες για τους συμπολίτες μας.
Θυμίζω
– το πολύ μεγάλο έργο για την αντικατάσταση των σωλήνων ύδρευσης στα Τρίκαλα,
– λύσεις που δώσαμε σε διάφορες γειτονιές και συνοικίες με την αποχέτευση (Πυργετός, περιοχή εργοστασίου γάλακτος),
– τα όμβρια στην οδό Μετεώρων,
– την επέκταση των υποδομών με τον τηλε-έλεγχο των γεωτρήσεων και στα χωριά
– τη σχεδόν ολοκληρωμένη επίλυση των μεγάλων ζητημάτων με τις βροχοπτώσεις στην Μπάρα και το συγκρότημα των σχολείων,
– τα έργα ύδρευσης σε χωριά, όπως σε Ξηρόκαμπο, Ανταλλάξιμα, Αγρελιά, Πρίνος, Ζηλευτή, – το κοινωνικό έργο με τις ελαφρύνσεις σε συμπολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες
– τη στήριξη και συνεργασία με τον Δήμο στη διάρκεια χιονοπτώσεων ή πλημμυρικών φαινομένων
– το επίσης πολύ μεγάλο έργο για το περιβάλλον με τα φωτοβολταϊκά στο Διαλεκτό
αλλά και άλλες, μικρότερης έκτασης αλλά επίσης μεγάλης σημασίας παρεμβάσεις».

Ο κ. Αναστασίου συνεχίζει για τα όσα αφορούν στη διοίκηση και στη συνεργασία, τόσο με τον Δήμαρχο όσο και με το προσωπικό της ΔΕΥΑΤ:

«Συνεργαστήκαμε άψογα στη ΔΕΥΑΤ και φαίνεται πια, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η Αυτοδιοίκηση στην καθημερινότητα των πολιτών και ειδικά στις υποδομές.
Μπορεί να έχω υπηρετήσει σχεδόν 40 χρόνια τη Δημόσια Διοίκηση, μπορεί να έχω δει πολλές και διαφορετικές καταστάσεις στο δημόσιο, αλλά ειδικά η ΔΕΥΑΤ, έδειξε ότι οι δυσκολίες, όσο μεγάλες κι αν είναι, ξεπερνιούνται με πρόγραμμα, θέληση, στόχο,.
Οφείλω να ευχαριστήσω μέσω της παρούσας επιστολής τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου. Όχι μόνο επειδή μου έδειξε εμπιστοσύνη, αλλά και επειδή μαζί δρομολογήσαμε λύσεις σε μια σειρά θεμάτων, με πλήρη συνεργασία και στήριξη.
Ευχαριστώ, επίσης, τα μέλη του Δ.Σ., τη διοίκηση και το προσωπικό της ΔΕΥΑΤ, για όλη τη συνεργασία που είχαμε, με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Ως πολίτης είμαι σίγουρος ότι ο Δήμος μας έχει πολλά να προσφέρει στους τρικαλινούς και τις τρικαλινές, γιατί μας αξίζει και γιατί μπορούμε να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά».

Από το γραφείο Τύπου