Δήμος Τρικκαίων

Μουσική χορωδιακή πανδαισία των αδελφοποιημένων Δήμων Τρικκαίων και Υψωνα

19 Δεκεμβρίου 2022

Με εξαιρετικές μελωδίες και όμορφες εκτελέσεις, η συνάντηση των δημοτικών χορωδιών των αδελφοποιημένων Δήμων Τρικκαίων και Υψωνα χαρακτήρισαν το απόγευμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2022. Στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» η μουσική πανδαισία δημιουργήθηκε από τις:

– Δημοτική Χορωδία Υψωνα Κύπρου

– Δημοτική Χορωδία δωματίου Τρικάλων «Voci intonate»

– Δημοτική Χορωδία Τρικάλων, με τη συνδρομή μελών της παιδικής – εφηβικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων.
Οι Δήμαρχοι Τρικκαίων και Υψωνα (Κύπρου) Δημήτρης Παπαστεργίου και Παντελής Γεωργίου σε κοινό τους χαιρετισμό ενώπιων των θεατών, επεσήμαναν τη σημασία της εμβάθυνσης των αδελφικών δεσμών και με μουσική, σε αυτήν τη σημαντική διοργάνωση.

Τα τραγούδια που ακούστηκαν, προέρχονταν από ευρύ φάσμα της ελληνικής κατά βάση μουσικής, ενώ δόθηκε και έμφαση στο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Παρέστησαν επίσης από τον Δήμο Τρικκαίων ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας και η τ. αντιδήμαρχος Εφη Λεβέντη, η βουλεύτρια Κατερίνα Παπακώστα, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας, ο πρ. βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, ενώ επιστολή απέστειλε ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας.

Από το γραφείο Τύπου