Δήμος Τρικκαίων

Μπασκετικό τουρνουά που εντυπωσίασε στο Δημοτικό Αθλητικό Πάρκο «Αποστόλης Καρακούσης»

29 Ιουλίου 2022

Αθληση για όλους/ες στο νέο Δημοτικό Αθλητικό Πάρκο «Αποστόλης Καρακούσης», ήταν το μήνυμα του Τουρνουά Μπάσκετ 3ΟΝ3 που διοργάνωσε ο Δήμος Τρικκαίων για το καλοκαίρι του 2022. Μήνυμα που αφορά σε κάθε πολίτη που αγαπά τον αθλητισμό και στα γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, τένις και ποδοσφαίρου μπορεί να αθληθεί συλλογικά, «αρκεί να κλείσει θέση στην εφαρμογή “Πρώτο Trappaizei” του Δήμου Τρικκαίων, τόνισε ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο οποίος χαιρετίζοντας κάθε συμμετέχοντα/ουσα στο Τουρνουά, τόνισε, πόσο σημαντικό είναι, η νέα αυτή υποδομή του Δήμου να αξιοποιηθεί  από τους/τις τρικαλινούς/ες για τη δική τους ευεξία. Ετσι, το Τουρνουά Μπάσκετ έδωσε έμφαση στην άμιλλα, με τις  13 ομάδες και τους 52 αθλητές (με άκρως ευφάνταστα ονόματα) να αποζητούν τη νίκη. Την οποία τελικά κατέκτησε η ομάδα «99 rebound» με… γκρανγκινιολικό φινάλε και τρίποντο ακριβώς στο τελευταίο δευτερόλεπτο!
Πραγματοποιήθηκε επίσης διαγωνισμός τριπόντων, αλλά και επίδειξη Cheerleading από μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων «Εύαθλοι». Αφορμή ήταν η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από τις αθλήτριες Σεμίνα Κουβελέτσου και Ευαγγελία Βενέτη, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2022, στην κατηγορία  Double Cheer Hip Hop Senior. Και οι δύο αθλήτριες βραβεύτηκαν από τον Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.


Βραβεύσεις, φυσικά, έγιναν στα μέλη της νικήτριας ομάδας, αλλά και στις ομάδες που κατέκτησαν τη δεύτερη και την τρίτη θέσεις. Επίσης επιδόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά, στον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Τρικάλων, στους Εθελοντές Τρικάλων, στον γιατρό της διοργάνωσης, ορθοπεδικό κ. Γιώργο Βαρσάνη. Τα μετάλλια και βραβεία επέδωσαν και απένειμαν η αντιδήμαρχος Τρικκαίων Εφη Λεβέντη (που αποχωρώντας από την αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού ευχαρίστησε όλους/ες και τον Δήμαρχο Τρικκαίων για τη συνεργασία), τον αντιδήμαρχο Γιώργο Καταβούτα, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ Ακη Αναστασίου, την πρόεδρο του Δημοτικού Θεάτρου Σοφία Αλεστά, τον αντιπρόεδρο του μουσείου Τσιτσάνη Μιχ. Λάππα, τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Στέφανο Βαβύλη.
Τα μέλη των τριών πρώτων ομάδων και ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων κερδίζουν σημαντικά δώρα από τους χορηγούς: η 1η ομάδα, διαμονή και εισιτήρια μετάβασης στην Πάτμο, όπου θα εκπροσωπήσει τα Τρίκαλα στο εκεί τουρνουά μπάσκετ 3ΟΝ3. Η 2η ομάδα, πλήρη διαμονή (και με δεύτερο άτομο) για συγκεκριμένες ημέρες στο ξενοδοχείο «Ολύμπιον Μέλαθρον» στον Πλαταμώνα. Η 3η ομάδα, ένα πλήρες γεύμα στο Las Ramplas και ο νικητής των τριπόντων ένα ζευγάρι παπούτσια από το κατάστημα Καρακικές Shopping Center. Τα αναψυκτικά ήταν πεοσφορά της εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ και τα νερά, του Athletic Park Καρακούσης. Μάλιστα μετά τους αγώνες και τους διαγωνισμούς, ακολούθησε pool party στην πισίνα του πάρκου.

Από το γραφείο Τύπου