Δήμος Τρικκαίων

Νέα χρονιά, νέοι υψηλοί στόχοι για το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων

22 Αυγούστου 2018
Ξεκινούν οι εγγραφές με πολλές παροχές και διευκολύνσεις

Το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων ανοίγει τις πύλες του για να καλωσορίσει παλιούς και νέους μαθητές τη σχολική χρονιά 2018-2019. Η περυσινή χρονιά επεφύλαξε πολλές διακρίσεις για αρκετούς μαθητές του Ωδείου σε Πανελλαδικούς διαγωνισμούς, μαζί με τις πρόσφατες επιτυχίες των εισαχθέντων μαθητών στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών των Ελληνικών πανεπιστημίων. Ετσι, οι υπεύθυνοι του Ωδείου και φέτος δεσμεύονται θα εξαντλήσουν κάθε μέσο ώστε να διασφαλιστεί το υψηλό επίπεδο σπουδών και να διατηρηθεί το άριστο προφίλ του Δημοτικού Ωδείου – ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος με μακρόχρονη μουσική πορεία στην πόλη των Τρικάλων.

Από την ίδρυσή του, το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων παρέχει ευρύ φάσμα μουσικών σπουδών καλύπτοντας τη διδασκαλία όλων των οργάνων (κλασικών και παραδοσιακών ), Ανώτερων Θεωρητικών και Σύνθεσης, Μονωδίας και Μουσικής Προπαιδείας.

Φιλοξενεί κάθε χρόνο έναν μεγάλο αριθμό σπουδαστών κάθε ηλικίας, παρέχοντας άρτια εκπαίδευση και υψηλή ποιότητα σπουδών, με πολύ χαμηλό κόστος, λόγω και του κοινωνικού ρόλου του Δημοτικού Ωδείου ως οργανικής μονάδας του τμήματος Πολιτισμού – Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας –Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων.

Οι εγγραφές για τη σχολική χρονιά 2018-2019 ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

Ειδικές παροχές

– Εκπτώσεις διδάκτρων: (στο δεύτερο παιδί 15% έκπτωση, στο τρίτο παιδί 20% έκπτωση)

– Πολύτεκνες οικογένειες: 50% και 60% έκπτωση

– Μονογονεϊκές οικογένειες: 50% έκπτωση

Φοιτητές Πανεπιστημίων: 30 % έκπτωση

Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων: α) Απαλλαγή διδάκτρων ( στο όργανο συμμετοχής τους στη φιλαρμονική) τα δόκιμα μέλη και β) τα δε μαθητευόμενα μέλη 30% έκπτωση.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ( Βύρωνος 32)

Ώρες λειτουργίας Γραμματείας:

Δευτέρα έως και Παρασκευή

8.00 – 16.00

Δ/νση : Βύρωνος 32
τηλ.: 24310-76620

Email: [email protected]

Ιστοσελίδα: www.dotrik.gr

 

Από το γραφείο Τύπου