Δήμος Τρικκαίων

Νέα ομάδα για καθαριότητα ειδικών σημείων συστάθηκε στον Δ. Τρικκαίων

12 Οκτωβρίου 2022

Αν ένα θέμα είναι η απόρριψη απορριμμάτων μέσα στους κάδους, ένα δεύτερο είναι η μη απόρριψή τους… έξω από τους κάδους. Το συνηθισμένο αυτό πρόβλημα, με τα δεκάδες σκουπίδια γύρω από κάδους, επιχειρεί να λύσει η Δ/νση Ανταποδοτικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων. Όπως ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Φόρης Ρόμπος, στο τμήμα Καθαριότητας και Ειδικών Συνεργείων δημιουργήθηκε ειδική ομάδα που ασχολείται αποκλειστικά με τα μικρά αλλά απαραίτητα: καθαρισμός γύρω από τους κάδους, καθαρισμός – παρεμβάσεις σε σημεία με αυτοφυή βλάστηση, καθαρισμός σε ειδικά σημεία.
Πρόκειται για μια ομάδα που συμπληρώνει τις ομάδες καθαριότητας , ηλεκτροφωτισμού και αποκατάστασης λακκούβας, «αφού στόχος μας είναι, μέσω της εξειδίκευσης, να προσφέρουμε όελς τις υπηρεσίες καθαριότητας στον τρικαλινό πολίτη».
Η ομάδα ήδη ξεκίνησε να εργάζεται σε διάφορα σημεία των Τρικάλων, αλλά, όπως επεσήμανε ο κ. Ρόμπος «θέλουμε και τη συνεργασία των πολιτών. Η ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων γύρω από τους κάδους δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα, με περισσότερα σκουπίδια, δυσωδία, βρώμικο περιβάλλον».
Κάλεσε, επομένως τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές να είναι πιο προσεκτικοί, αν συνεργάζονται με τις υπηρεσίες, προκειμένου «μαζί να συνεχίσουμε να έχουμε μια καθαρή πόλη και να διορθώνουμε συνεχώς όσα κακώς κείμενα διαπιστώνουμε, με πρόσθετη δουλειά από την πλευρά μας»

Από το γραφείο Τύπου