Δήμος Τρικκαίων

Νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Τρικκαίων

15 Ιανουαρίου 2018
Ποιοι παραλαμβάνουν και ποια καθήκοντα τους ανατίθενται Δημόσιες ευχαριστίες Παπαστεργίου στους αποχωρήσαντες

Συνέχιση της επιτυχημένης πορείας και ανανέωση σε πρόσωπα, σηματοδοτεί η αλλαγή των αντιδημάρχων στον Δήμο Τρικκαίων. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ανακοινώνει ότι από τις 29 Ιανουαρίου 2018 επέρχονται αλλαγές και ανακατατάξεις στη διοίκηση του Δήμου, σε συγκεκριμένες αντιδημαρχίες.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, οι νέοι υλοποιητές της πολιτικής του Δήμου, είναι:

Αντιδήμαρχος Περιφέρειας (Α’ Τομέας): Αχ. Λασπάς

Αντιδήμαρχος Περιφέρειας (Β’ Τομέας): Χρήστος Μπούρας

Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής & Περιβάλλοντος: Παναγιώτης Ντιντής

Αντιδήμαρχος Δημ. Σχέσεων & Υπηρεσιών: Σοφία Αλεστά

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας: Σωτήρης Σακκάς

Αντιδήμαρχος Οικονομικών: Ελένη Κογιάννη

Αντιδήμαρχος Κοιν. Μέριμνας – Εμπορίου & Αναπτ. Υπαίθρου: Κώστας Ψύχος

Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας: Άκης Αναστασίου

Από αροστερά: Παν. Ντιντής, Σοφία Αλεστά, Ακης Αναστασίου, Χρήστος Μπούρας, Σωτήρης Σακκάς

Οι νέοι αντιδήμαρχοι αναλαμβάνουν καθήκοντα στις 29/01/2018

 

Πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων

ΔΕΥΑΤ: Τάκης Παζαΐτης. Από 09/04/2018, Νίκος Λέρας

Αστική Ανάπτυξη: Άκης Αναστασίου. Από 09/04/2018, Χριστόφορος Ρόμπος

e-Trikala : Γιάννης Κωτούλας

Δημοτικό Θέατρο : Χρυσόστομος Κυρίτσης

Αντιπρόεδρος Μουσείου Τσιτσάνη: Βασιλένα Μητσιάδη

Οι απερχόμενοι αντιδήμαρχοι εργάστηκαν με ζήλο και με τρόπο συνεχή, επίμονο, μεθοδικά. Ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στα όσα καθήκοντα τους ανατέθηκαν, καθώς και στις πολλές έκτακτες περιστάσεις.
Ο δε κ. Παπαστεργίου ευχαριστεί και δημοσίως τους αποχωρήσαντες, τονίζοντας για τον καθένα, ότι εργάστηκε με εξαιρετικό τρόπο, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του/της.
Συγκεκριμένα:
– Η Ελένη Πούλιου διαχειρίστηκε υποδειγματικά, δύσκολες και πρωτόγνωρες για τις περιοχές μας περιπτώσεις, όπως την πλημμύρα του Σεπτέμβρη του 2016 αλλά και τις χιονοπτώσεις του Ιανουαρίου 2017, δίνοντας λύση σε μικρά και μεγάλα προβλήματα

– Ο Χρήστος Γούλας κατάφερε μέσα στη θητεία του να δημοπρατήσει και να κατασκευάσει 35 νέες, ασφαλείς, πιστοποιημένες παιδικές χαρές, δίνοντας παράλληλα καθημερινές μάχες με το… τέρας του πρασίνου στην πόλη και τα χωριά.

– Η Ντίνα Δήμα ολοκλήρωσε με επιτυχία αδελφοποιήσεις, πολλές και απαιτητικές εκδηλώσεις, ονοματοδοσίες και φρόντισε ο Δήμος Τρικκαίων να βελτιώσει το προφίλ του σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα προώθησε το νέο ΟΕΥ του Δήμου.

– Ο Δημήτρης Βασταρούχας σήκωσε το εξαιρετικά δύσκολο φορτίο της καθαριότητας και του ηλεκτροφωτισμού, παραδίδοντας φέτος την πιο όμορφα στολισμένη πόλη στα χρονικά. Παράλληλα δρομολόγησε σημαντικές αλλαγές στο αμαξοστάσιο του Δήμου.

– Η Έφη Λεβέντη, με την επιμονή της, άλλαξε την εικόνα των αθλητικών χώρων, με τη ριζική ανακατασκευή του Κλειστού της Μπάρας και του Κολυμβητηρίου μετά από 40 χρόνια, των εξωτερικών γηπέδων του σταδίου, του ΕΑΚ Μπάρας και άλλων αθλητικών χώρων.

Επίσης, ο κ. Παπαστεργίου ευχαριστεί τους προέδρους των Δημοτικών Επιχειρήσεων, καθώς ο καθένας με τον τρόπο του, βοηθά το έργο του Δήμου.

 

Από το γραφείο Τύπου