Δήμος Τρικκαίων

Το νέο, εντυπωσιακό πρόσωπο του πάρκου στον Αη Γιώργη

19 Ιουνίου 2017
Πάρκο με… τα όλα του πλέον το πάρκο του Αη Γιώργη. Και πινγκ πονγκ και μπιτς βόλεϊ και υπαίθρια όργανα γυμναστικής! Σήμερα Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 ο Δήμος Τρικκαίων ολοκλήρωσε τις εργασίες βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο αγαπημένο πάρκο των τρικαλινών.

Τοποθετήθηκαν δίπλα από την παιδική χαρά, όργανα γυμναστικής υπαίθρου χώρου. Οργανα σύγχρονα, προσεγμένα, μελετημένα, στα οποία κάθε αθλούμενος μπορεί να εξειδικεύσει την προσωπική του βελτίωση. Τα όργανα αυτά (12 συνολικώς, 5 εκ των οποίων διπλά) είναι ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για εξωτερικούς χώρους, ώστε να αντέχουν στις καιρικές συνθήκες, ενώ είναι ουσιαστικά βιδωμένα στο έδαφος.
Λίγο πιο πέρα, τοποθετήθηκαν δύο τραπέζια του πινγκ πονγκ, επίσης για υπαίθριους χώρους. Δηλαδή, είναι και αυτά πακτωμένα στο έδαφος, κατασκευασμένα να αντέχουν σε κάθε διαφορετική εναλλαγή του καιρού. Οι ρακέτες και τα μπαλάκια βρίσκονται στο διπλανό σπιτάκι, από όπου ο καθένας θα μπορεί να τα προμηθεύεται, αλλά και να φέρνει τα δικά του.
Η τρίτη παρέμβαση, έγινε στο ΒΑ άκρο του πάρκου. Δίπλα από τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, τα Τρίκαλα απέκτησαν… μπιτς βόλεϊ! Μακριά μεν από τη θάλασσα, αλλά τόσο κοντά στο καλοκαιρινό αυτό άθλημα. Και μάλιστα με άμμο από τις κατερινιώτικες παραλίες, μετά την ευγενική προσφορά του Δημάρχου Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη.
Το γήπεδο θα εγκαινιάσουν επισήμως σύντομα οι αθλήτριες του μπιτς βόλεϊ.
Υπενθυμίζεται ότι ο χώρος του πάρκου με την τεράστια επισκεψιμότητα, καθαρίζεται, συντηρείται και φυλάσσεται από τον Δήμο Τρικκαίων, με στόχο να συνεχώς βελτιούμενες υπηρεσίες για τους τρικαλινούς.

Από το γραφείο Τύπου