Δήμος Τρικκαίων

Νέος αντιδήμαρχος τομέα Α ο Βασίλης Κρανιάς

3 Αυγούστου 2020

Καθήκοντα αντιδημάρχου για τα χωριά του τομέα Α του Δήμου Τρικκαίων ανέλαβε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κρανιάς. Από την 1η Αυγούστου 2020 ο νέος αντιδήμαρχος έχει την ευθύνη των αποκεντρωμένων υπηρεσιών του Δήμου στα χωριά των Δημοτικών ενοτήτων Εστιαιώτιδας, Μεγ. Καλυβίων, Παληοκάστρου και Παραληθαίων. Μάλιστα ήδη, από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, κλήθηκε να αντιμετωπίσει νέα ισχυρή βροχόπτωση με καταστροφές στην ευρύτερη περιοχή του Ριζώματος. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου καλωσόρισε τον κ. Κρανιά στη συγκεκριμένη θέση ευθύνης, επισημαίνοντας ότι η βελτίωση των υπηρεσιών του Δήμου στους πολίτες των χωριών, χρειάζεται συνεχή εγρήγορση και προσπάθεια. Και υπενθύμισε ότι οη δημοτική αρχή στέκεται, από την αρχή της θητείας της, δίπλα στον κάτοικο των χωριών. Όπως διευκρίνισε, έργα, βελτιωτικές προσπάθειες και παρεμβάσεις σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα (ύδρευση, ασφαλτοστρώσεις, παρεμβάσεις, αγροτική οδοποιία κ.α.) αποτελούν πρώτες προτεραιότητες.
Ολες αυτές οι δράσεις, σημείωσε ο κ. Παπαστεργίου, ήδη ήταν πραγματικότητα και στη διάρκεια της θητείας του απερχόμενου αντιδημάρχου κ. Αχλιλέα Λασπά, τον οποίο ευχαρίστησε για όλη του τη μέχρι τώρα προσφορά στον Δήμο Τρικκαίων, στο θέμα των ιαματικών λουτρών και γενικότερα στα χωριά του τομέα Α.
Από την πλευρά του ο κ. Κρανιάς ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την επιλογή, επισημαίνοντας ότι η διαβίωση των κατοίκων στα χωριά του Δήμου Τρικκαίων και η συνέχιση των έργων, αποτελούν κυρίαρχες επιλογές.

Από το γραφείο Τύπου