Δήμος Τρικκαίων

Νέος Δήμαρχος Τρικκαίων ο Νίκος Σακκάς

4 Ιουλίου 2023

Ο Νίκος Σακκάς είναι ο νέος Δήμαρχος Τρικκαίων. Μετά την ψηφοφορία των μελών του συνδυασμού της πλειοψηφίας «Επανεκκίνηση», ο κ. Σακκάς – μέχρι τώρα αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας – εξελέγη με τη μέγιστη στήριξη στο αξίωμα του Δημάρχου.

Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων.

Ο κ. Σακκάς διαδέχεται τον Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος στις 27 Ιουνίου 2023 ορκίστηκε Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Στο μεσοδιάστημα, τα καθήκοντα του Δημάρχου Τρικκαίων ασκούσε η πρώτη σε ψήφους δημοτική σύμβουλος του Δημοτικού Συμβουλίου και τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, Νικολέττα Μπρουζούκη.

Σε δήλωσή του ο κ. Σακκάς επισημαίνει:
«Ως Δήμαρχος Τρικκαίων δεσμεύομαι να συνεχίσω την προσπάθεια για έναν σύγχρονο Δήμο, για έναν Δήμο πρότυπο.
Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες της “Επανεκκίνησης” που με επέλεξαν, για μια ενωτική, δημιουργική και νικηφόρα πορεία
Τα Τρίκαλα και τα χωριά μας είναι ήδη πρωταγωνιστές τα τελευταία 9 χρόνια, με την ανεξίτηλη σφραγίδα του Δημήτρη Παπαστεργίου.
Συνεχίζουμε το εξαιρετικά σημαντικό έργο που ήδη υλοποιείται, θέτοντας και νέες βάσεις. Σύντομα θα έχουμε ορατά αποτελέσματα.
Μέλημά μας είναι οι πολίτες, οι συνδημότες και οι συνδημότισσες.
Με τη συνδρομή όλων των συμβούλων και μελών του συνδυασμού μας και με τη συνεργασία όλης της υπέροχης τρικαλινής κοινωνίας προχωρούμε ανανεωμένοι, βαδίζουμε σταθερά, συνεχίζουμε δυναμικά».

Από το γραφείο Τύπου