Πληροφορίες Προσβασιμότητας

Δήμος Τρικκαίων

Νομιμότητα σε θέματα λαθρεγκαταστατών ηλεκτρολόγων

18 Ιανουάριος 2018
Συνάντηση Παπαστεργίου με τον Σύνδεσμο Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν. Τρικάλων Continue Reading Νομιμότητα σε θέματα λαθρεγκαταστατών ηλεκτρολόγων

Θέματα λαθρεγκαταστατών ηλεκτρολόγων έθεσαν σήμερα Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 στον Δήμαρχο Τρικκαίων, μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν. Τρικάλων. Μαζί με τον πρόεδρο κ. Βασίλη Μπακογιάννη, τα μέλη του ΔΣ επέδωσαν επιστολή, στην οποία αναφέρουν δράσεις και αποφάσεις για την αντιμετώπιση της λαθρεγκατάστασης. Κυρίως, τονίζουν το γεγονός της παράνομης, όπως τόνισαν, δραστηριοποίησης πρώην συναδέλφων τους, οι οποίοι πλέον εργάζονται ως συμβασιούχοι του δημοσίου, του δήμου κ.λπ.
Αυτό, για τους ηλεκτρολόγους, θεωρείται αθέμιτος ανταγωνισμός, που προκαλεί προβλήματα και στρεβλώσεις στον κλάδο. Οπότε, όπως τονίζεται στην επιστολή, θα ληφθούν δραστικά μέτρα και θα γίνονται καταγγελίες, από μέλη του ΔΣ και του Συνδέσμου, βασιζόμενες στην ισχύουσα νομοθεσία.
Ο κ. Παπαστεργίου συνομίλησε με τα μέλη του ΔΣ και επεσήμανε ότι, εφ’ όσον υπάρξει στοιχειοθετημένη καταγγελία, θα πράξει όσα επιβάλλονται από τον νόμο.

 

Από το γραφείο Τύπου