Δήμος Τρικκαίων

O Δήμος Τρικκαίων επιβράβευσε τις διακρίσεις τρικαλινής ομάδας στους Special Olympics Hellas

19 Οκτωβρίου 2022

Τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τρικαλινών στη διοργάνωση Special Olympics Hellas επιβράβευσε ο Δήμος Τρικκαίων. Με αναμνηστικά δώρα στα μέλη της τρικαλινής αποστολής, στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες στο Λουτράκι, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου έδωσε το μήνυμα της επιβράβευσης για τη συνεχή προσπάθεια, την πίστη σε έναν στόχο, τη συμμετοχή σε αγώνες και το ευ αγωνίζεσθαι.
Τα μέλη της τρικαλινής αποστολής απέσπασαν μετάλλια και διακρίσεις στα αγωνίσματα του ποδοσφαίρου και του στίβου, ενώ, όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, πλέον η ομάδα μπορεί να αυξηθεί.
Ο Δήμος Τρικκαίων έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τον οργανισμό Special Olympics Hellas και η συμμετοχή στους αγώνες υλοποιείται στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος που προωθούν ο οργανισμός και το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στους αγώνες, όπως τόνισε ο Περιφερειακός συντονιστής κ. Αγγελάκης, μετείχαν τρικαλινοί/ες από τη δομή ΠΟΦΕΚΟ, ενώ ευχαριστίες υπήρξαν προς προπονητές/τριες, και το προσωπικό της δομής.
Παρόντες στη συνάντηση, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αλεστά και Λάππας και η τ. αντιδήμαρχος Ε. Λεβέντη, καθώς και γονείς των παιδιών.

Από το γραφείο Τύπου