Δήμος Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων τίμησε τον Μπάμπη Κολοβό

17 Οκτωβρίου 2018
Ενός λεπτού σιγή για τον θανόντα πρώην Δήμαρχο Εστιαιώτιδας

 

Με την έκδοση ομόφωνου ψηφίσματος και τη τήρηση ενός λεπτού σιγής, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων τίμησε τον θανόντα πρώην Δήμαρχο Εστιαιώτιδας, Χαράλαμπο Κολοβό.

Στη συνεδρίαση της Τρίτης 16 Οκτωβρίου 2018, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε τη σημασία της προσφοράς του στο Μεγαλοχώρι και στον καποδιστριακό Δήμο Εστιαιώτιδας. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι επικεφαλής των παρατάξεων που απαρτίζουν το Σώμα.

Ακολούθως, η εκ Μεγαλοχωρίου δημτική σύμβουλος και τ. αντιδήμαρχος, κ. Εφη Λεβέντη, έκανε μια μικρή αναδρομή στο έργο του θανόντος π. Δημάρχου, εκφωνώντας και εκ μέρους του Σώματος τον επικήδειο, στη νεκρώσιμη ακολουθία. Στη διάρκειά της αναγνώστηκε και το ομόφωνα ψήφιμσα του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο είναι το ακόλουθο:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων ομόφωνα εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Εστιαιώτιδας και π. προέδρου της Κοινότητας Μεγαλοχωρίου, Χαράλαμπου Κολοβού. Ο θανών Δήμαρχος υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση, υλοποιώντας πλούσιο και σημαντικό έργο για την περιοχή, βελτιώνοντας τη ζωή των κατοίκων στη διάρκεια οτυ προγράμματος «Ι. Καποδίστριας».
Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων αποφασίζει ομόφωνα:
Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του
Να παραστεί δι’ αντιπροσώπων στην εξόδιο ακολουθία
Να δοθούν χρήματα σε ευαγή ιδρύματα, αντί στεφάνου
Να δοθεί το όνομά του σε δρόμο του Μεγαλοχωρίου
Να κηδευθεί με δαπάνη του Δήμου
Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του
Να δημοσιευθεί το παρόν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης».

 

Από το γραφείο Τύπου