Δήμος Τρικκαίων

Οι εκλογές τελείωσαν, τα έργα συνεχίζονται και στην περιοχή Ζωαγοράς

6 Ιουνίου 2019

 

Από την επόμενη ημέρα των εκλογών και με δεδομένο τον προϋπάρχοντα προγραμματισμό, ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει τα έργα. Ένα από αυτά, οι υποδομές στην περιοχή της Ζωαγοράς. Τα βήματα για την περιοχή και την ανάπλασή της ήταν συγκεκριμένα και γίνονται με συγκεκριμένη σειρά:
– Τακτοποιήθηκαν μετά από 17 χρόνια τα ιδιοκτησιακά και το σχέδιο πόλης στην περιοχή «Κλωτσοτήρας» (Περιοχή  «Κλωτσοτήρα – Τρικκαίογλου»). Οι ιδιοκτήτες και ο Δήμος γνωρίζουν πλέον επακριβώς, ιδιοκτησίες και κοινόχρηστους χώρους, προς αξιοποίηση και ανάπλαση.
– Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις, στο πλαίσιο εργολαβίας για ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους των Τρικάλων. Οι ασφαλτοστρώσεις ξεκίνησαν την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 σε δρόμους σε ολόκληρη την περιοχή «Κλωτσοτήρας»

– Συνεχίζονται οι εργασίες για τα έργα φωτισμού, πεζοδρομίων και τη νησίδα στην οδό Κλειδωνοπούλου, μέσω δεύτερης εργολαβίας που βρίσκεται σε εξέλιξη
– Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη νέα μορφή στη γέφυρα της οδού Σατωβριάνδου.
Με τις συγκεκριμένες αυτές ενέργειες, που έγιναν συντονισμένα και με προγραμματισμό, ο Δήμος Τρικκαίων αλλάζει και βελτιώνει την εικόνα και τις υποδομές μιας ολόκληρης περιοχής.

Από το γραφείο Τύπου