Δήμος Τρικκαίων

Οι ευχαριστίες του 9ου Μύλου των Ξωτικών

7 Ιανουαρίου 2020

Ένα τεράστιο ευχαριστώ είναι λίγο στους 1.475.354 επισκέπτες, στα 2617 λεωφορεία οργανωμένων εκδρομών και στα περισσότερα από 270.000  επιβατικά ΙΧ που μας καθιέρωσαν ωςτον καλύτερο Χριστουγεννιάτικο προορισμό της Ελλάδας.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, τους επαγγελματίες που συμμετείχαν και συνεργάστηκαν με την διοργάνωση, τις υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων, την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, την Πυροσβεστική υπηρεσία Τρικάλων, το Γενικό Νοσοκομείο & το ΕΚΑΒ Τρικάλων και την Δημοτική Αστυνομία για την αμέριστη υποστήριξη τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες της τελετής λήξης και συγκεκριμένα: την Ομάδα Δράσης και όλους τους παραμυθένιους ήρωες του Μύλου των Ξωτικών, την Σχολή Χορού Dance Project και την Ναταλία Διβάνη, την Αλεξάνδρα Παπαηλία που με την μαγική της ερμηνεία αποχαιρετήσαμε τον 9ο Μύλο των Ξωτικών.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της φετινής διοργάνωσης για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και την υποστήριξη τους: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. – ΟΛΥΜΠΟΣ, ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, COSMOTE, ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΘΕΟΝΗ, ΣΙΩΚΗΣ Α.Ε. – PEUGEOT, ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε., ABEK HAUSBRANDT, VODAFONE, AVIN, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΒΕΕ, ΑΦΟΙ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ, Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., PLAYMOBIL, ΦΑΛΤΑΚΑΣ ΑΘΑΝ. & ΕΥΘ. ΟΕ, ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΟΠΤΙΚΑ ΦΛΙΟΥΚΑΣ, AVON, CISCO SYSTEMS, HYGIENE SERVICE.

Στον Μύλο των Ξωτικών δεν λέμε ποτέ αντίο, αλλά καλή αντάμωση. Ραντεβού τον επόμενο Δεκέμβρη.