Δήμος Τρικκαίων

Όλα έτοιμα για το 2ο Κύπελλο Ελλάδος Cheerleading στα Τρίκαλα

22 Μαρτίου 2019

Στα Τρίκαλα διεξάγεται το διήμερο 23 και 24 Μαρτίου 2019 το 2ο Κύπελλο Ελλάδος Cheerleading. Η διοργάνωση υλοποιείται από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων Εύαθλοι, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων.

Το Κύπελλο θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, στην οδό Κατσιμήδου, με την παρουσία αθλητριών από 15 συλλόγους από όλη τη χώρα. Τα αθλήματα freestyle pom, cheer hip hop και cheer jazz θα έχουν την τιμητική τους, ενώ μέσω της διοργάνωσης θα αναδειχτεί η « CHEERLEADER OF THE YEAR».

Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι το εξής:

  • Το Σάββατο 23 Μαρτίου από τις 10.00 ως τις 18.00 θα διδαχθούν οι αγωνιστικές χορογραφίες (σεμινάρια) από διεθνείς προπονητές στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο οι οποίες είναι μόνο για τους αθλητές που λαμβάνουν μέρος στους αγώνες.
  • Το Σάββατο επίσης, στις 19.00 ξεκινάει η παρέλαση των αθλητών μπροστά στο Δημαρχείο Τρικάλων και καταλήγει στην κεντρική πλατεία. Εκεί θα γίνει ένα cheer flash mob και θα ακολουθήσει party
  • Την Κυριακή 24 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αγώνες στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο. Ώρα έναρξης: 10.00 με παράταξη στο ταπί όλων των αθλητών ενώ τις 17.00 θα πραγματοποιηθούν οι απονομές όλων των κατηγοριών και θα πέσει η αυλαία του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος Cheerleading

Θα λάβουν μέρος οι ομάδες: ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΒΑΡΗΣ, ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΠΟΣΠΕΡΕΙΔΕΣ  Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΥΑΘΛΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΩΒ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΑΓΟΠ ΜΥΡΤΑΛΗ, ΑΡΜΟΝΙΑ ΘΗΒΑΣ, Α.Ο ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ.

Θα διδάξουν στο camp και θα κρίνουν τους αγώνες οι προπονητές: από τη Σλοβενία MATEJA GRBEC και NASTJA STURM, από την Ολλανδία ΤΙΜ AAFJES.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους

 

Από το γραφείο Τύπου